Par godu 25.gadadienai atkārtoti izdos Maikla Džeksona albumu «Bad»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Šodien par godu oriģinālā ieraksta iznākšanas 25.gadadienai tiks vēlreiz izdots popa leģendas Maikla Džeksona albums «Bad», kurā būs iekļauta arī līdz šim nedzirdēta mūzika un koncertieraksts, apliecināja mūziķa īpašuma pārvaldītāji.

Albumā «Bad 25» būs iekļautas «Grammy» balvas ieguvušā albuma dziesmas, skaņdarbi, kas netika ietverti pirmajā albumā, kā arī vairāki demoieraksti.

Albumam būs pievienots videoieraksts no 1988.gada koncerta Vemblija stadionā Londonā. Ieraksts atrasts Džeksona privātajā kolekcijā un, domājams, tas ir vienīgais videomateriāls no koncerta, sacīja mūziķa īpašuma pārvaldītāji.

«Bad» ieguva divas «Grammy» balvas, un visā pasaulē tika pārdoti 45 miljoni albuma kopiju. Tajā iekļauti hiti «Dirty Diana», «Smooth Criminal» un «Bad».

Džeksons gāja bojā 2009.gada 25.jūnijā no spēcīgu anestētiķu kokteiļa. Par viņa nejaušu nonāvēšanu notiesāts mūziķa bijušais ārsts Konrāds Marijs, kuram tiesa piespriedusi brīvības atņemšanu uz četriem gadiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu