Mihelsons un Bindemane slepus apprecējušies; to nezināja pat viņu mammas (56)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reinis Oliņš/APOLLO

Grupas «Prāta Vētra» mūziķis Māris Mihelsons un viņa mīļotā Santa Bindemane slepus par precētu pāri kļuvuši jau vasarā, vēsta žurnāls «Kas Jauns».

Mihelsons (38) un Bindemane (27) apprecējušies šī gada 20. jūlijā pēc astoņu gadu ilgām attiecībām. Pārim ir divas atvases - divus gadus vecais dēls Andrejs un piecus gadus vecā meitiņa Maija.

Māris un Santa iztikuši bez iespaidīgas kāzu ceremonijas. Abi laulību reģistrējuši Salacgrīvas dzimtsarakstu nodaļā par lieciniekiem ņemot Santas māsīcu Edīti Ķirsi un viņas vīru. Pat abu mammas par šo zīmīgo soli informētas tikai vēlāk.

Jaunais pāris izticis arī bez gredzeniem, kuri, iespējams, tikšot pagādāti kaut kad nākotnē.

Santa bija tērpusies baltā kleitiņā, kuru radījusi dizainere Katja Šehurina, bet kājās āvusi ērtus zābaku. Arī Mihelsons satērpies pēc saviem ieskatiem atbilstošās līgavaiņa drānās, lai pēc kāzu ceremonijas dotos nevis medusmēnesī, bet gan ļautos divu dienu svinībām «Positivus» festivālā.

Santa «Kas Jauns» atklājusi, ka abi vēlējušies, lai šie svētki ir tikai viņiem diviem, un viņi esot sajūsmā, ka kāzas bijušas tieši tādas. Vaicāta, vai draugi un tuvinieki nav apvainojušies par šādu slepenību un liegto klātbūtni, jaunā sieva atzinusi, ka tiekot apsvērta doma nākotnē laulību apliecināt baznīcā un to atzīmēt ar svinībām kuplā draugu un radinieku pulkā.

Santa pēc kāzām saglabājusi savu, tam pievienojot vīra uzvārdu, un tagad dēvējama par Santu Bindemani-Mihelsoni.

Komentāri (56)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu