«Sports.ru» paredz, ka Šuplers drīzumā tiks atlaists (10)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Latvijā labi zināmais slovāku speciālists Jūliuss Šuplers jau drīzumā varētu šķirties no KHL Ukrainas komandas Doņeckas «Donbass» galvenā trenera amata, uzskata populārais Krievijas sporta portāls internetā «Sports.ru».

«Donbass» komanda šajā sezonā debitē KHL čempionātā un spēlē vienā divīzijā ar Rīgas «Dinamo», čempionvienību Maskavas «Dinamo», Sanktpēterburgas SKA, Čehovas «Vitjaz», Bratislavas «Slovan» no Slovākijas un Čehijas klubu Prāgas «Lev».

Šuplera iepriekšējā darba vieta KHL bija Maskavas CSKA komandā, no kuras galvenā trenera amata viņš tika atlaists 22. februārī, bet iepriekšējās trīs sezonas slovāku speciālists vadīja Rīgas «Dinamo».

Pirms jaunās sezonas Šuplers noslēdza trīs gadu līgumu ar KHL jaunpienācējiem «Donbass», tomēr komanda sezonu sākusi neveiksmīgi, ar pieciem punktiem piecās spēlēs ieņemot Rietumu konferences kopvērtējuma priekšpēdējo, 13. vietu.

Portāls min, ko sezonas ievadā «Donbass» atstāj mobilas un sportiskā niknuma bagātas komandas iespaidu, taču sasniegtie rezultāti nav apmierinoši, it īpaši ņemot vērā to, ka sezonas pirmajās spēlēs tās spēļu kalendārs ir bijis gana pateicīgs.

Tiek uzsvērts, ka «Donbass» ir jauna komanda, kurai jādod laiks saspēlēties, tomēr vēl pirms sezonas daudzi kluba pārstāvji uzsvēruši, ka tās mērķis jau pirmajā KHL pavadītajā gadā ir iekļūt Gagarina kausa izcīņā.

Portāls Šuplera iespējamo atlaišanu vērtē ar vidēju iespējamības pakāpi, tomēr jau tuvākajā laikā slovāku speciālistam ir jāprot saliedēt vairāk nekā pusotras maiņas spēle.

Kā zināms, «Donbass» klubu pārstāv latviešu aizsargs Oskars Bārtulis, bet tā vārtsargu treneris ir Latvijas speciālists Sergejs Naumovs.

Vēl portāls kā iespējamos kandidātus uz ātru sava galvenā trenera amata zaudēšanu min Vladimiru Krikunovu (Astanas «Baris»), Veneru Safinu (Ufas «Salavat Julajev»), Juriju Ļeonovu («Vitjaz») un Andreju Nazarovu (Čerepovecas «Severstaļ»).

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu