Sandis Valters spēlēs Ventspilī (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Latviešu basketbolists Sandis Valters parakstījis līgumu ar Latvijas vicečempioniem BK «Ventspils», vēsta kluba oficiālā mājaslapa.

Pagājušā sezonā Valters, pārstāvot «VEF Rīga» komandu, aizvadīja 12 Eirokausa spēles, vidēji mačā gūstot 9,3 punktus, Baltijas Basketbola līgā aizvadīja piecas spēles (vidēji 12,0 punkti), Latvijas Basketbola līgā 20 mačus (vidēji 10,3 punkti), bet VTB Vienotajā līgā 16 spēles (vidēji 10,5 punkti).

Sandis kopā ar brāli Kristapu aizvadīja pirmssezonas treniņus kopā ar «Ventspils» komandu, uzskatot Ventspils pilsētu un komandu par lielisku vietu, lai sagatavotos jaunajai sezonai. Šobrīd Sandis ir kļuvis par BK «Ventspils» komandas spēlētāju, bet Kristaps Valters devies uz Vācijas klubu «Artland Dragons».

«Ļoti priecājos, ka varu pievienoties «Ventspils» komandai. Jau gandrīz mēnesi esmu trenējies ar «ventspilniekiem» un pārliecinājos, ka man būs liels prieks spēlēt savā jaunajā komandā. Centīšos palīdzēt komandai izcīnīt uzvaras un ceru, ka kopā sasniegsim augstus sportiskos rezultātus,» norāda Valters.

Tikmēr BK «Ventspils» prezidents Aivars Lembergs atzina, ka sākumā nav bijusi plānota brāļu Valteru piesaistīšanu klubam, jo šķitis, ka viņu cena būs pārāk augsta un neiekļausies kluba budžetā.

«Jau iepriekš teicu, ka, ja tiks atrasts kopsaucējs izmaksu ziņā, tad par Sandi Valteru varētu būt runa, jo mums ir ļoti jauna komanda un, protams, tāds pieredzējis spēlētājs, kā Sandis Valters mums noderētu. Sarunas starp Sandi un klubu šobrīd ir beigušās ar to, ka ir noslēgts līgums uz diviem gadiem un viņš spēlēs «Ventspils» komandā. Tā kā mans sākotnējais paziņojums izrādījās neprecīzs, mēs spējām vienoties par cenu. Bet Kristaps Valters ir ļoti labs saspēles vadītājs, taču viņa cena vairāk velk uz Spānijas, Itālijas vai Krievijas čempionātu, bet ne Latvijas un ne «Ventspils» klubu,» skaidro Lembergs.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu