Pieejamas vēl tikai 1000 ieejas biļetes uz «Studentu Paradīzi 2012» (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Baltijā grandiozāko studiju gada atklāšanas svētku «Studentu Paradīze 2012» organizatori informē, ka, sakarā ar apmeklētāju lielo interesi par šī gada pasākumu,  iepriekšpārdošanā pieejamas vēl tikai 1000 ieejas biļetes. Lai nenokavētu iespēju 21. septembrī doties uz Arēnu Rīga un piedalīties lielākajā studentu ballītē, organizatori biļetes aicina iegādāties laicīgi. Pērkot tās uz vietas pasākumā, cena būs Ls 7,00.  

Biļetes nopērkamas «Arenariga.com» un «Biļešu Servisā». Biļešu cena Ls 5,79. Pasākuma laikā – Ls 7,00. «Swedbank» jauniešu karšu īpašniekiem biļešu cena Ls 4,79. Iespēja iegādāties arī draugu komplektu - 6 biļetes par 5 biļešu cenu jeb Ls 28,92. Draugu komplekts pieejams «Biļešu Servisa» kasēs!

«Studentu Paradīzes 2012» apmeklētājus sagaida 6 skatuves, 70 dažādi mākslinieki, kā Latvijas elektroniskās mūzikas zvaigzne GACHO, humoristiskākā Latvijas grupa «Labvēlīgais Tips», Latvijas roka leģenda «Dzelzs Vilks», «Musiqq», «4 vēji», «Transleiteris», DJ Quest (EST), DJ WIDENSKI (EST), ANDRE CRASH, MC Alex G (ITA), DJ MVP (EST), DJ Deros un citi, kā arī gada grandiozākā ballīte kopā ar vēl citiem 12 000 studentiem.

Pasākumu vadīs un publiku iesildīt Māris Grigalis tandēmā ar DJ Mareku Lāci. Savukārt, «OKartes Jūtūbes» ballīti kopā ar apmeklētājiem vadīs DJ Toms Grēviņš un DJ Egons Reiters.

Jau tradicionāli, svētkos varēs ne tikai izdejoties iemīļoto mākslinieku pavadībā, vērot aizraujošu šovprogrammu, piedalīties vērtīgos konkursos, bet arī izklaidēties atraktīvos augstskolu un svētku atbalstītāju stendos Arēnā Rīga un ārpus tās. Īpaši ekstrēmus un aizraujošus svētkus padarīs «Schumacher» cienīgi izbraucieni kartinga trasē «Red Bull Kart Fight Showcase», kur tiksies 24 labākie «Extreme party» braucēji un noskaidrots uzvarētājs.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu