Virslīgas līderi pēdējo apli sāk ar uzvarām

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas virslīgas čempionāta pēdējā, ceturtā apļa pirmajās spēlēs trešdien uzvaras izcīnīja abas turnīra līdervienības - Daugavpils «Daugava» un Rīgas «Skonto».

Pārliecinošu panākumu svinēja Daugavpils klubs, kas savā laukumā ar 3:0 (2:0) pieveica Rīgas «Daugavu».

Šajā mačā uzvarētāju komandas labā vārtus guva Edgars Jermolajevs, Andrejs Kovaļovs un Jurijs Sokolovs, kurš realizēja 11 metru soda sitienu.

Bet «Skonto» ar 1:0 (1:0) savā laukumā pārspēja «Jūrmalas» futbolistus. Vienīgos vārtus jau mača 7. minūtē guva Ruslans Mingazovs.

Citā mačā pārliecinošu uzvaru svinēja arī pagājušās sezonas čempionvienība FK «Ventspils», kas izbraukumā ar 3:0 (2:0) pieveica JPFS/FK «Spartaks» komandu. Pa vieniem vārtiem uzvarētāju labā guva Igors Tarasovs, Vladislavs Kozlovs un Ahmeds Abdultaofiks.

Vieglu panākumu izcīnīja arī turnīra pastarīte «Metta»/LU, kas viesos ar 3:0 (2:0) apspēlēja «Gulbenes» komandu. Uzvarētāju komandas labā ar diviem precīziem sitieniem izcēlās Mārtiņš Milašēvičs, bet vēl vienus vārtus guva Juris Skābardis.

Vēl vienā šīs kārtas mačā «Liepājas metalurga» futbolisti ar 2:0 (0:0) savā laukumā bija pārāki par «Jelgavas» komandu. Šajā spēlē ar precīziem sitieniem izcēlās Vladimirs Kamešs un Genādijs Soloņicins.

Kā ziņots, sākot ar šo kārtu, virslīga sadarbībā ar Krievijas futbola statistikas kompāniju «InStat» piedāvā plašu spēļu video un statistisko analīzi, kura būs pieejama ikvienam līdzjutējam speciāli tam paredzētā vietnē virslīgas mājaslapā internetā «Futbolavirsliga.lv».

Kopvērtējuma pirmajā vietā pēc 28 kārtām joprojām ir Daugavpils «Daugava», kas tikusi pie 60 punktiem 28 spēlēs, bet no tās tikai par punktu atpaliek «Skonto». Šīm komandām ar 55 punktiem 27 cīņās seko «Ventspils», bet «Liepājas metalurga» kontā ir 52 punkti 27 mačos.

Piektajā vietā ar 39 punktiem 28 spēlēs ir JPFS/FK «Spartaks», «Jūrmalas» kontā 33 punkti, bet septītajā vietā esošā «Jelgava» tikusi pie 23 punktiem. «Gulbene» ar 22 punktiem ir astotā, Rīgas «Daugava» arī iekrājusi 22 punktus, bet kopvērtējuma pēdējā, desmitajā vietā ar 21 punktu ir «Metta»/LU.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu