«airBaltic» ziemas sezonā uzlabos lidojumu sarakstu (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas nacionālā aviokompānija «airBaltic» 28.oktobrī pāries uz ziemas sezonas lidojumu sarakstu ar palielinātu lidojumu skaitu, tādējādi paplašinot darbību savā maršrutu tīklā Eiropā, Tuvajos Austrumos un Krievijā, informē kompānijā.

Palielinot lidojumu biežumu salīdzinājumā ar pagājušo ziemu, «airBaltic» uzlabos piedāvājumu gan vietējiem pasažieriem, gan tiem, kas ceļo tranzīta lidojumos caur Rīgu uz un no 60 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos, Krievijā/NVS.

«airBaltic» pirmo reizi ziemas sezonā piedāvās lidojumus uz Budapeštu, palielinās lidojumu skaitu uz Londonu, Parīzi, Briseli, Amsterdamu, Vīni, Minheni, Diseldorfu, Oslo, Bergenu, Billundu, un piedāvās jaunus ērtus savienojumus uz galamērķiem visā pasaulē sadarbībā ar nozīmīgām partneraviokompānijām.

«airBaltic» palielinās lidojumu skaitu maršrutā Rīga–Londona līdz 8 lidojumiem nedēļā pērn ziemas sezonā piedāvāto 7 lidojumu vietā. Arī lidojumu skaits maršrutā Rīga–Parīze pieaugs no 7 līdz 9 lidojumiem nedēļa.

Sadarbībā ar aviokompāniju «AirFrance» pasažieriem tiks nodrošināta iespēja ērti nokļūt vairāk nekā 150 galamērķos visā pasaulē.

«airBaltic» palielinās lidojumu skaitu maršrutā Rīga–Brisele no 8 uz 10 lidojumiem nedēļā. «airBaltic» sadarbībā ar aviokompāniju «Brussels Airlines» nodrošinās ērtus savienojuma lidojumus uz galamērķiem Āfrikā.

«airBaltic» palielinās lidojumu skaitu maršrutā Rīga–Amsterdama līdz 9 lidojumiem nedēļā pagājušā ziemā piedāvāto 7 lidojumu vietā, kas nostiprinās sadarbību ar aviokompāniju KLM, piedāvājot ērtus lidojumus uz galamērķiem visā pasaulē.

Lidojumu skaits maršrutā Rīga–Vīne pieaugs no 7 līdz 10 lidojumiem nedēļā, lidojumi tiks nodrošināti sadarbībā ar aviokompāniju «Austrian Airlines».

Arī lidojumi maršrutā Rīga–Minhene tiks nodrošināti biežāk, to skaits palielināsies no 7 līdz 10 lidojumiem nedēļā.

Pagājušā ziemā piedāvāto 4 lidojumu vietā piedāvās 5 lidojumus nedēļā arī maršrutā Rīga–Diseldorfa.

«airBaltic» nesen uzskātā sadarbība ar «airberlin» ļaus uzlabot savienojumus starp Baltijas reģionu un lidostām Vācijā, Eiropā un pasaulē.

«airBaltic» palielinās lidojumu skaitu maršrutā Rīga–Billunda līdz 4 lidojumiem nedēļā pērn ziemā piedāvāto 3 lidojumu vietā.

Salīdzinot ar pagājušo ziemu, maršruts Rīga–Bergena tiks papildināts ar vienu lidojumu, turpmāk nodrošinot 4 lidojumus nedēļā.

Maršrutā Rīga-Oslo tiks piedāvāti 20 lidojumi nedēļā, tādējādi lidojumu skaits starp Norvēģiju un Baltijas reģionu tiks palielināts līdz 29 lidojumiem nedēļā.

«Mūsu efektīvā restrukturizācijas programma «airBaltic ReShape» palīdzējusi mums sasniegt pozitīvus rezultātus aktīvajā vasaras sezonā. Mūsu ziemas lidojumu programma ir ļoti rūpīgi pārdomāta, lai saglabātu vasarā sasniegtos rezultātus, un vienlaicīgi uzturētu un uzlabotu vitālo avioinfrastruktūru gan biznesa, gan atpūtas ceļojumu nodrošināšanai uz un no Rīgas, kā arī uz citiem galamērķiem. Mēs esam palielinājuši lidojumu skaitu maršrutos, kuri uzrāda labus rezultātus un augstu pieprasījumu. Salīdzinājumā ar pagājušo ziemu, mēs esam uzlabojuši savienojumus ar tādām pilsētām, kuras «airBaltic» pasažieri izvēlas kā vienas dienas ceļojuma galamērķus. Vairākas reizes dienā tiek nodrošināti lidojumi uz daudziem galamērķiem Rietumeiropā, Skandināvijā, Beniluksa valstīs, Krievijā, Ukrainā un Baltijas reģionā, šajā ziemas periodam mēs šo piedāvājumu esam paplašinājuši. Mēs pievienosim lidojumus arī uz lielākajām lidostām un svarīgākajiem reģionālajiem attīstības centriem Eiropā, Skandināvijā un NVS, lai nodrošinātu lielākas ērtības mūsu biznesa klases klientiem, bet atpūtas ceļojumu pasažieri varēs izmantot labākas ceļošanas iespējas, lai dotos slēpošanas brīvdienās, baudītu sauli ziemas laikā, kā nedēļas nogales pavadītu pievilcīgās pilsētās,» – tā kompānijas šefs Martins Gauss.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu