Teātra skola aicina bērnus un jauniešus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Teātris RīBēJa MuTe aicina pieteikties teātri un mūziku mīlošus bērnus un jauniešus Radoši Audzinošai Teātra skolai. Iepazīšanās un uzņemšana notiek 29.septembrī pulksten 11.00 Juglas Mūzikas skolas Lielajā zālē (Murjāņu iela 44), portālu «Apollo» informēja Liene Paukšēna, Rīgas bērnu un jauniešu muzikālā teātra «RīBēJa MuTe» Mārketinga daļas vadītāja.

Teātra skolas ietvaros katru sestdienu no pl.10.00-14.00 notiek četras nodarbības pieredzējušu skolotāju vadībā: aktiermeistarība (Kārlis Krūmiņš), skatuves runa (Māra Liniņa), skatuves kustība un deja (Ligita Smildziņa), dziedāšana un mūzika (Līga Liedskalniņa). Nodarbības notiek divās vecuma grupās: bērniem vecumā no 7-11 gadiem un jauniešiem vecumā no 12-18 gadiem.

Teātra skola RATS ir īpaša skola, kurā strādājot ar katra audzēkņa individuālajām spējām tiek attīstīta viņa personība. Nodarbības ir brīnišķīgs skolnieku un skolotāju kopdarbs, kas rezultātā - gada beigās vainagojas ar īpašu izrādi.

Teātra skolā RATS tiek apgūtas iemaņas aktiermeistarībā, kas nav balstīta uz vienkāršu tēlošanu, bet gan padziļinātu izpratni par un ap teātri. Paralēli nopietnām nodarbībām pie režisora Kārļa Krūmiņa, bērni un jaunieši mācās apvienot sarežģīto - kustību, aktiermeistarību un dziedāšanu mūzikla žanrā. Darbs noris mazās grupās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu