Apmeklē «Zviedru valodas klubiņu»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ziemeļvalstu valodu centrs NORDISK ielūdz uz ZVIEDRU valodas klubiņu, aicina Līva Drīliņa, Ziemeļvalstu valodu centra «Nordisk» pārstāve!

Klubiņš / meistarklase visiem interesentiem bez priekšzināšanām vai ar nelielām priekšzināšanām.

«Kā zviedri gaida autobusu?»

Datums: Otrdiena, 2.oktobris

Laiks: 18:30

Vieta: Skolas iela 21, 209. telpa - jaunā NORDISK mājvieta

Šajā klubiņā NORDISK zviedru valodas pasniedzējs Kalle (Carl Biorsmärk) stāstīs par to, kāds ir tipisks zviedrs, ko viņš ēd ziemā, kā arī atklās to, ko zviedri domā paši par sevi un par kādiem jokiem smejas.

Klubiņa otrajā daļā notiks zviedru valodas meistarklase, kurā spersim pirmos soļus zviedru valodas apguvē. Būs arī uzkodas zviedru gaumē.

Darba valoda klubiņā būs latviešu, tāpēc laipni gaidīti visi interesenti, kas vēlētos uzzināt ko vairāk par Zviedriju un zviedru valodu.

Ieeja bez maksas. Ņemiet līdzi groziņus.

Pieteikšanās līdz 1.oktobrim pa e-pastu valoduklubs@nordisk.lv, telefonu 2000 3155 vai NORDISK Facebook lapā pie pasākumiem.

Valodu klubiņi Ziemeļvalstu valodu centrā NORDISK - lieliska iespēja bez maksas uzlabot savas skandināvu valodu zināšanas!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu