Vecrīgas sirdī atzīmēs ražas svētkus ar Algirdas Šuminskas un «Keksi» (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Agris Semēvics

21. septembrī no plkst. 19:00, astronomiskā rudens pašā priekšvakarā, populārākais Doma Laukuma vasaras muzikālais restorāns  «Nekādu Problēmu» simboliski slēgs savu 2012. gada sezonu un visus aicina uz RAŽAS SVĒTKIEM! 

Ražas Svētki restorānā «Nekādu Problēmu» ir jau vairākus gadus kopta tradīcija, kas atkal būs zīmīga ar pavisam īpašu šefpavāra piedāvājumu un spilgtu muzikālo programmu.

Vakara gaitā uz muzikālās skatuves galveno lomu spēlēs kolorītais lietuviešu mākslinieks Algirdas Šuminskas un mūsu pašmāju grupa KEKSI, bet pasākumu vadīs un «jokus dzīs» Gatis Cīrulis.

Restorāna šefa kompetencē būs šī gada Ražas Svētku īpašais cienasts – BRIEŽA BUMBU ZUPA un PĪLĀDŽU UZLĒJUMS. Galdā, kā jau Ražas Svētkos pieņemts, liksim arī dārzeņus un augļus!

Ņemot vērā Doma Laukuma restorāna «Nekādu Problēmu» muzikālo ievirzi , pirms Ražas Svētkiem esam saskaitījuši, ka šovasar, 149 sezonas dienās, 124 muzikanti 67 dažādos sastāvos, kopumā uzstājoties 28160 minūtes, ir izpildījuši 5280 skaņdarbus! Ražīgs gads!!!

Lai arī vasaras sezona simboliski būs slēgta, arī rudenīgajos apstākļos Doma Laukuma restorāns «Nekādu Problēmu» turpinās darbu, savus viesus ēdinot un izklaidējot daļēji slēgtā tipa paviljonā un pavisam blakus, uz Tirgoņu ielas, esošajā omulīgajā krodziņā.

Tuvākajā nedēļā uz «Nekādu Problēmu» skatuves uzstāsies:

  • sestdien, 22. septembrī - Fortuna Trio (mūsdienu angliskie rock/pop hīti);
  • svētdien, 23. septembrī - Vilnis Dumpis (oldies);
  • pirmdien, 24. septembrī - Aivars Birzmalis (country);
  • otrdien, 25. septembrī - Aleksandr Kazakov (angliskie & krieviskie rock/pop hīti);
  • trešdien, 26. septembrī - Ivars Pētersons & Gints Žilinskis (oldies, country, blues);
  • ceturtdien, 27. septembrī - Ginta Žilinska Boogie Woogie Trio (boogie-woogie/R'N'R/Rockabilly).

Lai arī laika apstākļi ir sezonāli vēsi, restorāns «Nekādu Problēmu» saviem viesiem komfortu nodrošina ar mājīgiem plediem un telpu apsildes lampām. Pie mums ir rudenīgi, bet silti!!!

Ieejas biļetes izklaides programmu baudīšanas nav jāiegādājas, jo visi notikumi muzikālajā restorānā «Nekādu Problēmu» vienmēr ir BEZ MAKSAS!!!

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu