Pink nomet svaru «skrienot pakaļ» Gvenas Stefani attēlam (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ieskatīsimies žurnāla «People» aizkadros - kā top fotosesija ar Pink. Dziedātāja aizkadros atklāj nianses par sava jaunā albuma nosaukumu un arī figūras atgūšanu pēc bērniņa piedzimšanas. 

Albums saucas «Patiesība par mīlestību». Pink atzīst, ka mīlestība, viņasprāt, ir dzīves jēga. Atbildi uz jautājumu, kāda ir patiesība par mīlestību, viān vēl īsti nezinot, tomēr viņa iepazinusi mīlestības daudzās škautnes.

Kā vienu no tām viņa sauc mīlestības laišanu pasaulē, ar to domājot savu bērniņu. Viņa arī piemin jaunajām māmiņām aktuālo formas atgūšanas tēmu.

Pink atklāj, ka vēl ir ceļā uz savu ideālo svaru, bet ar tā atgūšanu pārlieku nesaspringt. Viņa cenšas veselīgi ēst un sportot. Dziedātāja atzīst, ka dažubrīd ir grūti sevi piespiest. Tad uz skrejceliņa jāliekot Gvenas Stefani attēls un tikai jāskrien, jāskrien, jāskrien....

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu