IT speciālistiem: iespēja mācīties leģendāro «Certified Ethical Hacker» kursu, izmantojot ES līdzfinansējumu! (19)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Eksperti ir pārliecināti, ka tieši hakeri tuvākajā nākotnē kļūs par galveno draudu, nomainot terorismu. Neskatoties uz noziegumu virtualitāti, nodarītais kaitējums ir visīstākais. Pēc vairākiem aprēķiniem kibernoziedznieku dēļ pasaules ekonomika katru gadu zaudē 114 miljardus dolāru»*.
*Avots: RBK daily (РБК daily)

Hakeri ir visur.

Plašsaziņas līdzekļos arvien biežāk tiek ziņots par jauniem uzbrukumiem visdažādāko organizāciju vietnēm un iekšējiem tīkliem, kā arī tiek minēti tā rezultātā radušies zaudējumi daudzu miljonu apmērā.

Tieši tāpēc IT drošība ir viena no vispieprasītākajām specialitātēm datortehnoloģiju jomā. Tikai ASV vien informācijas drošībai 2011. gadā tika iztērēti 130 miljardi dolāru. Par trešdaļu vairāk kā 2010. gadā!

Tik liels pieaugums nozīmē, ka gan uzņēmējdarbības, gan valsts sektorā arvien vairāk saprot, ka drošības jautājumi ir ļoti nozīmīgi un šajā ziņā ekonomēt nevajag. Tas rada lielu pieprasījumu pēc sagatavotiem un sertificētiem speciālistiem.

Starptautiskās konsultantu padomes elektroniskās komercijas jautājumos (EC-Council) izstrādātā programma «Certified Ethical Hacker» (CEH) ir viens no vadošajiem kursiem, kura uzmanības centrā ir hakerēšana un aizsardzība pret to.

Kursa izstrādātāju galvenā ideja – parādīt, kā hakeri uzlauž datorsistēmas reālajā dzīvē, tā iemācot klausītājus atrast vājās vietas savu sistēmu drošībā.

Pēc kursa apguves studenti kārto eksāmenu un saņem «ētiskā» hakera sertifikātu. Sertifikāts apliecinās Jūsu kompetences augsto līmeni darba devējiem jebkurā valstī.

Spilgts piemērs nepietiekamas uzmanības pievēršanai informācijas drošības jautājumiem ir uzņēmums «Sony». 2011. gadā tas piedzīvoja vienu no sensacionālākajiem hakeru uzbrukumiem. Tā rezultātā tika nozagti vairāk kā 77 miljonu «Sony Playstation» lietotāju personas dati (tai skaitā kredītkaršu numuri). «Sony» zaudējumi bija 171 miljons dolāru. Summa pārsniedz zemestrīces un cunami, kas nopostīja «Sony» rūpnīcas Dienvidaustrumāzijā, radītos zaudējumus.

Vēl viena nesena uzbrukuma rezultātā «Sony Music» tika nozagta visa Maikla Džeksona diskogrāfija, ieskaitot agrāk vēl neizdotus ierakstus. Pēc sākotnējiem aprēķiniem zaudējumi bija 250 miljoni dolāru.

Par apmācību:

  • kursa ilgums — 5 dienas.
  • mācības notiek «EC-Council» akreditētā mācību centrā «New Horizons Latvia», kas pārstāv pasaulē lielāko datorapmācības centru tīklu.
  • katrs klausītājs saņem ekskluzīvu mācību literatūru 2000 lappušu apmērā un vairāk kā 20 GB elektronisko materiālu.
  • tuvāko kursu laiki: no 8. līdz 12. oktobrim un no 10. līdz 14. decembrim, nodarbību laiks: no 9.30 līdz 17.00.

Cena un Eiropas fondu finansējums

  • organizācijām no ES fondiem iespējams apmaksāt līdz 72,5% no apmācību vērtības,
  • pilna apmācību cena: 1300 Ls + PVN,
  • kursa cena, ņemot vērā ES fondu līdzfinansējumu 72,5% apmērā, ir 357,50 Ls + PVN,
  • līdzfinansējuma apmērs atkarīgs no nozares un organizācijas lieluma.

Kursa programmu un papildu informāciju par apmācību Jūs varat atrast šeit

(lai uzzinātu līdzfinansējuma procentu likmi Jūsu organizācijai, aizpildiet kontaktformu vai zvaniet pa tālruni: +371 67821815)

www.nh.lv/it

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu