«Dziedošās ģiemenes» aicina iepazīt otrā pusfināla dalībniekus (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LNT publicitātes foto

23.septembrī, tika atklāts sirsnīgais un skanīgais LNT dziedāšanas svētku «Dziedošās ģimenes» tiešraižu cikls, kurā savu debiju kā raidījuma vadītāji piedzīvoja Jānis un Atis Auzāni. Pirmajā pusfinālā tika noskaidrotas piecas lielo Latvijas lielo dziedāšanas svētku dalībnieces, kuras, izpildot vienas no skaistākajām dziesmām, aizkustināja gan klātesošos skatītājus, gan otrpus televīzijas ekrāniem.  

FOTOGALERIJĀ varat apskatīt pirmā pusfināla notikumus.

Zināms, ka otrajā pusfinālā apvienojušās četras ģimenes – vienā no tām dziedātāji ir četrās paaudzēs. Ar šīm ģimenēm būs iespējams tiksieties jau šajā svētdienā, 30.septembrī Dziedošajās ģimenēs 21:00 kanālā LNT!

Aizvadītajā svētdienā norisinājās dziedāšanas svētku «Dziedošās ģimenes» pirmais pusfināls, to atklāja «Dziedošo ģimeņu» trešās sezonas uzvarētāji. Puncuļu ģimene ar dziesmu «Paleidzi dīvs» nodeva stafeti šā gada dziedāšanas svētku ģimenēm. Tāpat vakar savu debiju kā raidījuma vadītāji piedzīvoja brāļi Jānis un Atis Auzāni. Savukārt desmit stipru un dziedošu ģimeņu sniegumu vērtēja trīs žūrijas locekļi - LNT labestības projektu «Labestības diena» un «Eņģeļi par Latviju» vadītāja un veidotāja, aktrise Katrīne Pasternaka, komponists un pianists Mārtiņš Brauns un trīs bērnu mamma un stila eksperte Gundega Skudriņa.

Iepazīstinot ar noteikumiem, kā norisinās «Dziedošās ģimenes» - divos pusfinālos katrā piedalās desmit ģimenes no visas Latvijas. Pirmais pusfināls jau ir noticis un pēc žūrijas un skatītāju kopvērtējuma skanīgo sacensību turpinās Vīgupu ģimene no Bauskas, Smildzēju ģimene no Talsiem, Laicānu ģimene no Balviem, Noviku ģimenes no Lubānas novada un Tihovsku ģimene no Ludzas. Ar šīm piecām ģimenēm LNT skatītāji vārēs tikties jau 7.oktobrī, kad sāksies lielie dziedāšanas svētki Dziedošās ģimenes. Bet pirms tiem, esat laipni aicināti iepazīt otrā pusfināla ģimenes!

Šajā svētdienā, 30.septembrī, norisināsies dziedāšanas svētku Dziedošās ģimenes otrais pusfināls, kurā būs iespēja sastapt desmit dziedošas un stipras ģimenes. Par iekļūšanu Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos sacentīsies Pavlovsku ģimene no Rēzeknes, Pavēņu ģimene no Tukuma, Afanasjevu ģimene no Kuldīgas, Cintiņu– Eglīšu ģimene no Ādažiem, Raģeļu– Zepu ģimene no Varakļāniem, Bitenieku ģimene no Daugavpils novada Kalupes, Piparu ģimene no Rīgas, Zariņu ģimene no Pļaviņām un Bindru ģimene no Jelgavas.

Viena no kuplākajām otrā pusfināla ģimenēm ir Cintiņu-Eglīšu ģimene, kuras sastāvā ir divas māsas Linda un Elīna. Lindas meita Annija spēlē klavieres, dzied un dejo, bet dēlam Markusam patīk sports. Savukārt Elīnas meita Kristiāna spēlē flautu, bet Rodiju Endiju aizrauj dziedāšana un dažādu triku taisīšana. Lindai un Elīnai patīk vadīt pasākumus un spēlēt teātri, tāpēc sagaidāms, ka raidījumam viņas būs sagatavojušas aizraujošu priekšnesumu. Ģimenes vieno dziedāšana un viņas dzied ikreiz, kad satiekas. Tomēr publiski dziedošā saime uzstāsies pirmo reizi. Vismīļākie atbalstītāji ģimenei būs ome Astrīda, vecmamma Lolita un vectētis Indulis. Šajā piedzīvojumā gatavi piedalīties, lai piešautu ikdienai asumu!

Otrajā pusfinālā ir apvienojusies arī Zepu-Raģeļu ģimene, kura viena otrai nodod tradīcijas un iemāca senas gudrības. Šajā ģimenē dziedātāji ir četrās paaudzēs. Ģimeni pārstāvēs mamma Agnese, dēls Rinalds un viņa draugs Armīns, Agneses brālis Jānis un māsas meitas Endija un Sabīne. Zepu– Raģeļu ģimene no 1990.gada piedalās muzicējošo ģimeņu saietā Ģimeņu spiets.

Nenokavējiet dziedāšanas svētku Dziedošās ģimenes 2.pusfinālu 30.septembrī 21:00 LNT!

Stipras ģimenes veido stipru Latviju!

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu