Sandis Ozoliņš atgriezies pie Lieckalniņas; flirts ar Vārpiņu galā (121)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone, Evija Trifanova/LETA

Vēl vakar vēstījām, ka Sanda Ozoliņa romantiskā pavadone «Postivus» festivālā [s:42556]. Un kā nu ne - ja Ozoliņš tikmēr bauda atvadu skūpstus no Annas Lieckalniņas.

Kā piefiksējis žurnāls «Privātā Dzīve», Sandis atgriezies pie iepriekšējās TV dīvas ar kuru kopā bija aizvadījis divus gadus. Šķiet, pāris pārvarējis vasarā piedzīvoto krīzi un atsācis kopdzīvi.

«PDz» vēsta, ka Ozoliņa «BMW X6» svētdienas vakarā piestājis pie Rīgas lidostas. Kamēr hokejists stūmis mantu pilnos ratus uz lidostu, Anna novietojusi auto tuvējā stāvvietā. Gan rindā stāvot, gan vēlāk laiku kavējot «Lido» restorānā, pāris nav vairījies no publiskām jūtu izpausmēm. Abi cieši sadevušies rokās, kaislīgi skūpstījušies un apskāvušies.

«PDz» novērojis, ka maiguma izpausmju izrādīšanā aktīvs bijis tieši Ozoliņš, te noglāstot Annas muguru, te rūpīgi atglaužot viņas matus.

Komentāri (121)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu