Cauņas vārtu guvums nodrošina CSKA uzvaru (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Latvijas pagājušā gada labākā futbolista Aleksandra Cauņas gūtie vārti šodien palīdzēja viņa pārstāvētajai Maskavas CSKA komandai svinēt uzvaru Krievijas kausa izcīņas spēlē.

Aizvadītajā 1/16 fināla mačā CSKA komanda viesos ar 1:0 (1:0) uzvarēja valsts pirmās līgas komandu Tomskas «Tomj».

Cauņa maču uzsāka savas komandas sākumsastāvā, laukumā pavadot visas 90 minūtes. Latvijas pussargs spēli aizvadīja ļoti aktīvi, izpelnoties brīdinājumu pretinieku komandas spēlētājam un veiksmīgi palīdzot komandas biedriem arī aizsardzībā, bet 42. minūtē tieši pēc viņa skaista tālsitiena CSKA guva vienīgos vārtus.

Citā šīsdienas spēlē uzvaru svinēja arī Oļega Laizāna pārstāvētā pirmās līgas komanda Krasnojarskas «Jeņisej», kas ar 2:1 (2:0) savā laukumā pārspēja pašreizējo kausa īpašnieci Kazaņas «Rubin», taču Latvijas izlases pussargs šai cīņai nebija pieteikts.

Vēlāk 1/16 fināla cīņu aizvadīs arī Edgara Gaurača pārstāvētā pirmās līgas komanda Maskavas «Torpedo», kas sacentīsies ar citu galvaspilsētas klubu «Dinamo».

Jau ziņots, ka Aleksandra Koliņko, Artūra Zjuzina un Alekseja Višņakova pārstāvētā pirmās līgas komanda Kaļiņingradas «Baltika» otrdien 1/16 fināla mačā savā laukumā ar 1:2 piekāpās valsts čempionvienībai Sanktpēterburgas «Zenit».

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu