Skotu olas (36)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/saucesupreme/

Nepieciešams:

400 g maltas liellopu gaļas
1 sīpols
2 ķiploka daivas
2 šķēles baltmaizes
sāls|
pipari
1 ola
rīvmaize
4 cieti vārītas olas
eļļa cepšanai

Pagatavošana:

Gaļai pieliek sasmalcinātu sīpolu, ķiploku, sāli, piparus, olu un izmērcētu maizi. Samīca, sadala četrās daļās. No katras daļas veido plācenīti, tajā ietin cieti vārītu olu, panē rīvmaizē. Pannā sakarsē eļļu, liek gaļā ietīto olu, grozot apcep, tad uz mazas liesmas zem vāka cep vēl 5 minūtes. Pasniedz ar skābu krējumu, kam pieliktas sinepes, majonēzi vai brūkleņu mērci.

Vistu olu vietā var izmantot paipalu olas, veidojot mazākas uzkodas.

Komentāri (36)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu