Gorkša «Reading» nenosargā pārsvaru, pretinieks gūst vārtus ar roku (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas premjerlīgas čempionāta spēlē šovakar divreiz minimālu pārsvaru nenosargāja Latvijas izlases aizsarga Kaspara Gorkša pārstāvētā «Reading FC» komanda, kas savā laukumā cīnījās neizšķirti 2:2 (0:0) ar «Newcastle United» futbolistiem.

Latvijas valstsvienības kapteinis, kā jau ierasts, arī šajā spēlē laukumā pavadīja visas 90 minūtes.

Spēles 57. minūtē mājiniekus vadībā izvirzīja Mali pussargs Džimijs Kebē, tomēr jau pēc divām minūtēm 1:1 panāca Senegālas uzbrucējs Demba Bā. Cīņas 62. minūtē īru uzbrucējs Noels Hants atkal deva mājiniekiem vienu vārtu pārsvaru, taču arī šoreiz viesus izglāba Bā, kurš bija precīzs 83. minūtē.

Jāizceļ, ka otrajos gūtajos vārtos Gorkša segtais Bā acīmredzami nospēlēja ar roku, tomēr spēles tiesneši pārkāpumu nefiksēja.

Pēc šīs spēles premjerlīgas kopvērtējumā «Reading» ar diviem punktiem piecās cīņās pakāpās uz priekšpēdējo, 19. vietu, bet līdervienība ar 16 punktiem sešās spēlēs ir Londonas «Chelsea», kas sestās kārtas mačā sestdien ar 2:1 (1:1) izbraukumā pārspēja citu Londonas klubu «Arsenal».

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu