Reņģes dārzeņu marinādē (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/pivic/

Nepieciešams:

1 kg reņģu
sāls
pipari
milti
eļļa
2 burkāni
2 sīpoli
1 selerija sakne
3 tomāti
1 citrona sula

Pagatavošana:

Iztīra reņģes, apviļā miltos (miltiem pieber sāli un piparus), cep eļļā no abām pusēm zeltainas.

Pannā sakarsē eļļu, apcep sīpolu gredzenus, rīvētus burkānus, selerija sakni. Tomātus blanšē, novelk mizu, sagriež smalki, pieliek burkāniem. Saknēm uzlej 200 ml dārzeņu buljona vai ūdeni, pavāra. Dārzeņiem pielej citrona sulu, sāli, piparus.

Reņģes kārto traukā, pārlej ar dārzeņu marinādi, atstāj, lai garšas sadraudzējas.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu