Suņu labdarības izstāde patversmes «Labās mājas» atbalstam (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

 7.oktobrī, no plkst.12:00 līdz plkst.16:00 sporta centrā «Mežaparks» jau ceturto reizi notiks BIGBANK organizētā Latvijā lielākā suņu labdarības izstāde BIG Match Show, lai gūtu ziedojumus Juglas dzīvnieku patversmes «Labās Mājas» atbalstam, kā arī apbalvotu «Sunim draudzīgākais gada veikums» titula ieguvēju. Dalībnieku reģistrācija internetā pagarināta līdz Pasaules dzīvnieku dienai – 4.oktobrim.

Kā skaidro Juglas dzīvnieku patversmes «Labās Mājas» direktore Astrīda Kārkliņa, 2012.gada izstādes ziedojumus izmantos, lai iekārtotu pastaigu laukumu suņiem. Jaunajā patversmē ir trīs pastaigu laukumi suņiem un viens kucēniem, tomēr ir nepieciešams vēl viens, lai nodrošinātu iemītniekiem nepieciešamo fizisko aktivitāšu apjomu. Ņemot vērā, ka tuvojas ziema, pastaigu laukuma izveide plānota pavasarī.

Izstādē aicināti piedalīties gan šķirnes, gan bezšķirnes suņu īpašnieki, kā arī interesenti un dzīvnieku draugi. Reģistrējot dalībniekus internetā www.bigmatchshow.lv/lv/registracija līdz 4.oktobrim (ieskaitot), dalības maksa jeb ziedojums ir 3 lati, bet pasākuma dienā – 5 lati. Sporta centrā «Mežaparks», Roberta Feldmaņa ielā 11, dalībnieku reģistrācija sāksies jau no plkst.11:15, bet no plkst.12:20 līdz 14:40 izstādē suņi sacentīsies dažādās disciplīnās, piemēram, šķēršļu josla, piesaukšana uz laiku, suņu boulings, saimniekam līdzīgākais suns. Plkst.14:40 notiks konkursa «Sunim draudzīgākais gada veikums» uzvarētāja apbalvošana, pēc plkst.15:00 skatītājus priecēs policijas suņu paraugdemonstrējumi, un pasākums plkst.15:20 noslēgsies ar šova labākā suņa paziņošanu.

«Suņu labdarības izstādes svētdien norisināsies vienlaikus visās Baltijas valstīs, lai ar šo daudzgadējo tradīciju novērtētu cilvēku ieguldījumu, vērstu sabiedrības uzmanību uz klaiņojošu dzīvnieku problēmu, gan arī piedāvājot risinājumu šo dzīvnieku atbalstam. Piemēram, Latvijā 2010.gadā saziedotie līdzekļi 830 latu apmērā galvenokārt tika izmantoti dezinfekcijas lampu un suņu pārvadāšanas būru iegādei, kā arī suņu dzīves apstākļu uzlabošanai. Savukārt pērn gūtie 530 lati tika nodoti patversmei pastaigu laukuma iekārtošanai kaķiem. Ceru, ka arī šogad ar izstādes ziedojumu palīdzību mums izdosies suņu ikdienu «Labajās mājās» veidot vēl labāku,» uzsver Pāvels Gilodo, BIGBANK AS Latvijas filiāles vadītājs.

www.bigmatchshow.lv

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu