«Oskaru» ceremoniju vadīs «Family Guy» veidotājs (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Animācijas seriāla «Family Guy» veidotājs Sets Makfārleins februārī vadīs «Oskara» balvu pasniegšanas ceremoniju, pirmdien paziņoja ASV Kinoakadēmija.

Ceremonijas producenti Kreigs Zadans un Nīls Merons paskaidroja, ka 38 gadus vecā Makfārleina «aktierspēles stils perfekti atbilst mūsu priekšstatam par to, kā padarīt pārraidi izklaidējošu», kā arī nodēvēja komiķi par «ideālo ceremonijas vadītāju».

«Es centīšos, cik vien spēka, lai uzturētu manu priekšteču iedibinātos augstos standartus,» teica Makfārleins.

Pēdējos gados «Oskaru» ceremonijas rīkotāji cenšas piesaistīt gados jaunus skatītājus. Par 2011.gada ceremonijas vadītājiem izraudzījās aktierus Annu Hataveju un Džeimsu Franko, taču tā kļuva par pēdējos desmit gados vismazāk skatīto «Oskaru» ceremoniju, turklāt kritiķi nopēla vadītāju izvēli.

Pagājušajā gadā vairāk nekā 39 miljoni amerikāņu noskatījās «Oskaru» veterāna Billija Kristela vadīto ceremoniju, taču daudzi kritiķi pasākumu uzskatīja par pārlieku vecmodīgu.

Makfārleins iekaroja pasaules slavu ar animēto seriālu «Mana trakā ģimene». Pret nekaunīgo multfilmu bieži iebildušas dažādas mediju uzraudzības grupas, piemēram, «Parents Television Coucil», kas to regulāri ievieto «sliktāko ģimenes televīzijas pārraižu» sarakstā.

Šogad iznāca arī Makfārleina režisētā komēdija «Ted» («Teds») par atdzīvojušos rotaļu lācīti, kas labprāt stāsta rupjus jokus un smēķē marihuānu.

85.ASV Kinoakadēmijas balvu pasniegšanas ceremonija norisināsies nākamā gada 24.februārī.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu