Vitnijas Hjūstones mantojuma pārvaldītāji vēlas mainīt naudas izmaksas kārtību meitai (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Mirušās popdīvas Vitnijas Hjūstones mantojuma pārvaldītāji vēlas grozīt noteikumus par naudas izsniegšanu dziedātājas meitai Bobijai Kristīnai, jo viņa esot pakļauta «nelabvēlīgai ietekmei».

Pārvaldītāji, kuru vidū ir arī Hjūstones māte Sisija, baidās, ka 19 gadus vecā meitene nonākusi ļaunprātīgu cilvēku ietekmē. Viņi ir noraizējušies, ka tagadējā maksājumu sistēma nenodrošinās Bobijai Kristīnai pārticību nākotnē.

Tiesas dokumentos lasāms, ka Bobija Kristīna esot «ļoti labi redzams mērķis tiem, kas vēlas nelabvēlīgi ietekmēt viņas mantojumu un/vai vēlas iedzīvoties uz viņas rēķina».

Mantojuma pārvaldītāji nobažījušies, ka tagadējā maksājumu sistēma, kas gan netiek sīkāk izskaidrota, novedīs pie «līdzekļu izšķērdēšanas», tāpēc lūdz to mainīt.

«Maksājumu kārtība konfliktē ar Vitnijas Hjūstones ieceri sniegt ilglaicīgu finansiālu nodrošinājumu un aizsardzību savai meitai,» teikts dokumentos.

Hita «I Will Always Love You» izpildītāja visu savu mantu novēlēja vienīgajai meitai.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu