Brikouska gaida ziedojumus silikona implantiem (164)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Twitpic

TV šova paopularitāti iemantojusī Liene Brikouska jau vienmēr bijusi atklāta par seksuāla rakstura jautājumie, tā šokējot daudzus un raisot kaislīgas diskusijas. 

Brikouska ir fotografējusies vīriešu žurnālam un lepjas ar savu ķermeni, tomēr vienmēr skaidri paudusi vēlmi pēc lielākām krūtīm. Redzot, veiksmīgo labdarības akciju norisi, Liene kādu dienu «Tviterī» veikusi ierakstu «Ja katrs mans sekotājs samestos/noziedotu 1Ls -es beidzot ieliktu silikona implantus!»

Klāt pievienots arī konta numurs, ja nu kāds tiešām izpalīdz... Un foto ar Viktorijas Bekhemas dekoltē no sērijas «Pirms un pēc» ar peibildi, ka Liene svēti nosolījusies par krūtīm pati nemaksāt.

Patiesi, Brikouskai ir gandrīz 2800 sekotāju, bet implantu ievietošanas operācija maksā aptuveni divus tūkstošus.

Lienes ieraksts raisījis plašas un karstas diskusija, tādēļ Liene diezgan atklātā valodā paudusi savas domas par viņas sapņa skeptiķiem:

  • «Ak,jūs nabaga latvieši! Puse no putraimiem pārtiek(lasu)..varbūt pakustiniet savas pakaļas & iemācieties paust skaļi savas vēlmes....»
  • »..nevis klusi dročīt zem sedziņas.Kā piedzima,tā uzauga,tā dzīvi nodzīvoja..Samierinoties ar to,kas ir..nevis tiecoties pēc tā ko sirds kāro»
  • «Esiet laimīgi! Un vēl.. silti iesaku jums iemācīties izmantot dzīves piespēlētās iespējas :) ! Un twitteri :D :)! Good luck tautieši ! :D»
Komentāri (164)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu