Kā sadzīvot ar pārāk lielām vai mazām krūtīm? (27)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Fragments no izdevniecībā «Kontinents» izdotās Greiama Māstertona grāmatas «Kā mīlēt savu vīrieti».

Ja tavas krūtis tiešām ir ārkārtīgi lielas un ir par iemeslu kompleksiem, tās iespējams samazināt ar ķirurģisku operāciju. Plastiskās ķirurģijas operācijas laikā zem katras krūts tiek izdarīts iegriezums un izņemta daļa poraino audu, kas veido krūti.

Izdarot radikālākas operācijas, reizēm ir nepieciešams pavirzīt krūšu galus uz augšu. Tas tiek darīts, tos izoperējot un pārstādot kādu collu augstāk.

Tomēr, ja tev ir lielas krūtis, atceries, ka ir simtiem un tūkstošiem meiteņu, kas tevi tieši tāpēc apskauž, un vīrieši uz viņām skatās citādi nekā uz tevi. Viņus neuztrauc, ka tu nevari uzvilkt plānu vasaras kleitu vai elegantu Parīzes kostīmu. Viņus daudz vairāk interesē tas, ka tu izskaties seksuāla.

Vizuāli savu krūšu smagnējību vari samazināt, nēsājot brīvi krītošas, līdz potītēm vai grīdai garas kleitas. Tu vari atļauties arī zemu plecu līniju, ja vien krūtis tad neizskatās pēc diviem pudiņiem uz viena šķīvja.

Ja tavas krūtis ir mazas, miesas trūkumu vari aizstāt ar sievišķīgu apģērba stilu. Tu vari atļauties valkāt kārdinošas blūzes un kreklus ar ļoti dziļiem krūšu izgriezumiem vai nevilkt krūšturi. Tu vari atļauties ļoti pieguļošas kleitas un kostīmus. Kājas un dibenu vari uzsvērt ar īpaši piekļāvīgiem džinsiem un biksēm. Pievērs vairāk uzmanības matiem un acīm.

Ražotāji piedāvā simtiem dažādu preču krūšu palielināšanai: krēmus, tabletes un piena sūkņus, kas apsmidzina krūtis ar aukstu ūdeni. Ja vēlies, vari tās izmēģināt, tomēr neviens no šiem ražojumiem nesniedz būtisku vai noturīgu efektu, un tikai labākie no tiem kaut cik manāmi palielina krūšu izmēru, nostiprinot muskuļus, bet to ar regulāru vingrojumu palīdzību bez jebkādām papildiekārtām vari izdarīt arī tu pati.

Pirms izšķiries par krūšu palielināšanu, izdarot ķirurģisku operāciju, kārtīgi un vispusīgi apdomā savu rīcību. Nedari to tad, ja tev šķiet, ka tāpēc tu vairāk patiksi savam vīrietim, bet tikai tad, ja pati to vēlies.

Vīrietis tevi pēc nedēļas varbūt pametīs, bet ar savām krūtīm tev būs jādzīvo visu mūžu. Konsultējies ar savu ārstu un nesasteidz operāciju, lai varētu vēl pārdomāt.

Komentāri (27)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu