Teilora Svifta uzdāvina koncerta biļetes kurlu un vājdzirdīgu bērnu skolai (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu dziedātāja Teilora Svifta uzdāvinājusi koncerta biļetes 10 000 dolāru (5400 latu) vērtībā kurlu un vājdzirdīgu bērnu skolai, kurā hakeru izmanītu konkursa rezultātu dēļ viņai bija jāuzstājas.

Kā ziņots, hakeru grupa, kas sevi dēvē par «The 4chan /b/tards», safabricējuši interneta konkursa rezultātus, lai liktu 22 gadus vecajai Sviftai sniegt koncertu Horācija Manna skolas kurlajiem un vājdzirdīgajiem audzēkņiem.

Bostonas mācību iestāde tika diskvalificēta daudzo nepatieso balsojumu dēļ, taču dziedātāja paziņojusi, ka katrs tās skolēns saņems biļeti uz nākamo koncertu, kas notiks skolas tuvumā.

Hita «You Belong With Me» autore un konkursa organizētāji - picēriju ķēde «Papa John's» un mācību grāmatu noma «Chegg» - skolai ziedojuši 50 000 dolāru (27 000 latu), un tā saņēmusi vēl 10 000 dolāru mūzikas instrumentu iegādei no telekanāla «VH1» raidījuma «Save the Music».

Galveno balvu - Sviftas koncertu un 10 000 dolāru mūzikas klases attīstīšanai - ieguva Hārvija Muda koledža Klērmontā, Kalifornijā.

22.oktobrī iznāks Sviftas ceturtais albums «Red». Kopumā pārdoti vairāk nekā 22 miljoni dziedātājas albumu un 50 miljoni singlu.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu