Lopesa «atšuj» Sobčaku tiešajā ēterā (85)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Dženifera Lopesa savas koncerttūres «Dance Again» ietvaros nolēmusi aktīvāk piestrādāt pie publicitātes un komunikācijas ar faniem. Dženifera izmantojusi «Google Hangout» iespēju, lai veiktu tiešsaistes preses konferenci.

Konferencē bija iespēja piedalīties to deviņu valstu pārstāvjiem, kuras Lopesa apciemos tūres Eiropas posmā.

Lielākā daļa žurnālistu vaicāja par tūri, mūziku un iespaidiem par valstīm. Krieviju pārstāvēja Ksenija Sobčaka un, protams, izmantoja mirkli, lai ievirzītu sarunu politisko jautājumu gultnē.

Sobčaka jautāja par Lopesas nostāju demokrātijas un vārda brīvības jautājumos, minot «Pussy Riot» lietu. Ksenija minēja Madonnas atbalsta soli, kas, uzstājoties Maskavā, Madonna uz muguras bija uzrakstījusi «Pussy Riot».

Lopesa nebija lietas kursā par asumiem saistībā ar brīvības cīnītājām. Viņa pārjautāja: «Ko jūs sakāt? Lieta par ko? Ko viņa saka? Es īsti nesaprotu ko viņa runā...»

Kaut Lopesa īsti nesaprata konkrēto jautājumu, viņa uzreiz Sobčakai diezgan stingrā tonī teica: «Let me shut down you anyway, because I don't really like to talk politics». Lopesa teica, ka viņa ir dziedātāja, kura cenšas cilvēkus priecēt un viņa labprāt atbildētu uz jautājumiem saistībā ar gaidāmo tūri. Neskatoties uz Lopesas principu - nerunāt par politiskiem jautājumiem, Sobčaka turpināja bīdīt sarunu šajā virzienā, turklāt viņai pat izdevās neitralizēt asistenta centienus pārslēgties pie nākamā jautātāja.

Ksenija vaicāja - kā Lopesai šķiet - vai slavenībām, kuras ietekmē miljoniem cilvēku visā pasaulē, nevajadzētu cīnīties par tiesībām, brīvību un demokrātiju. Lopesa atkal centās izlocīties no «nopietnās tēmas». Viņa sacīja: «Es jūtu jūs atkal cenšaties ievilkt mani politiskā sarunā. Es uzskatu, ka cilvēkiem jāklausa savai sirdij. Vienmēr.»

Saruna ar Sobčaku dzirdama no 2:07:

Komentāri (85)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu