Prokuratūra liek no jauna izmeklēt Dienvidu tilta būvniecības lietu (52)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Ģenerālprokuratūra atcēlusi Valsts policijas lēmumu izbeigt kriminālprocesu saistībā ar Dievidu tilta būvniecību.

Kā portālam «Apollo» pavēstīja prokuratūras pārstāve Aiga Šēnberga, Ģenerālprokuratūras Krimināltiesiskā departamenta Pirmstiesas izmeklēšanas uzraudzības nodaļas prokurors pārbaudīja procesa izbeigšanas likumību un pamatotību, un konstatēja, ka pirmstiesas izmeklēšanas laikā nav veiktas iespējamās un nepieciešamās kriminālprocesuālās darbības, lai pieņemtu objektīvu procesuālo lēmumu.

Prokurors nolēma pirmstiesas izmeklēšanu kriminālprocesā atjaunot. Izmeklēšana jāturpina Valsts policijas Galvenās Kriminālpolicijas pārvaldes Ekonomisko noziegumu apkarošanas pārvaldei.

Kā ziņots, 2009.gada 21.aprīlī Ekonomisko noziegumu apkarošanas pārvaldē tika pieņemts lēmums par kriminālprocesa uzsākšanu saistībā ar iespējamiem tiesību normu pārkāpumiem Rīgas pašvaldībā, veicot Dienvidu tilta būvniecības projekta iepirkumu organizēšanu, finansējuma piesaistīšanu un būvniecību laika posmā no 2002.gada 1.janvāra līdz 2008.gada 30.septembrim.

2012.gada 13.aprīlī policijā tika pieņemts lēmums izbeigt kriminālprocesu Dienvidu tilta būvniecības lietā.

Komentāri (52)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu