Mūzikas un kino zvaigznes piemin Vitniju Hjūstoni īpašā «Grammy» pasākumā (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Kino un mūzikas zvaigznes īpašā «Grammy» veidotāju rīkotā pasākumā piemin mirušo popdīvu Vitniju Hjūstoni. Hjūstoni, kura nomira februārī 48 gadu vecumā, godināja dziedātāja Britnija Spīrsa, aktrise Halle Berija, reperis «LL Cool J» un citas zvaigznes. Dziedātāji Dženifera Hadsone un Ašers izpildīja Hjūstones slavenākos hitus.

Piemiņas pasākuma ieraksts «We Will Always Love You: A Grammy Salute to Whitney Houston» 13.novembrī tiks raidīts ASV.

Svinību dalībnieki gremdējās atmiņās par dziedātāju. «Viņa lika veselai mazu meitenīšu paaudzei noticēt, ka viņu sapņi var piepildīties un ka viņām piemīt pats lielākais talants,» teica Berija. «Es biju viena no tām mazajām meitenēm, kas kļuva par sievieti, taču nekad nepārstāja mīlēt Vitniju Hjūstoni.»

Savukārt Spīrsa atklāja, ka Hjūstones dziesmas «I Have Nothing» izpildīšana ļāvusi viņai noslēgt līgumu ar ierakstu kompāniju.

Pasākumu apmeklēja Hjūstones meita Bobija Kristīna, kā arī mūzikas industrijas darbonis Klaivs Deiviss, kurš padarīja Hjūstoni par zvaigzni.

Kā jau ziņots, Hjūstone tika atrasta mirusi Beverlihilsas viesnīcas istabā vienu dienu pirms šī gada «Grammy» balvu pasniegšanas ceremonijas. Viņa pārdozēja narkotikas un lietoja pārāk daudz alkohola, pirms noslīka viesnīcas numuriņa vannā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu