Rīgā prezentēs īsfilmu kinofestivāla «Future Shorts» rudens programmu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

19. oktobra vakarā, plkst.19.00, Rīgas Mazajā teātrī, kas atrodas Stabu ielā 18a, tiks prezentēta «Future Shorts» īsfilmu kinofestivāla rudens programma «Mīlestība pret dzīvi».

Programmas prezentācijas pasākumā rīdzinieki varēs ne tikai noskatīties rudens programmas filmas, bet arī nobalsot par, viņuprāt, labāko filmu, kas noslēgumā tiks apbalvota ar skatītāju simpātiju balvu. Šoreiz «Future Shorts» demonstrēs piecas no labākajām īsfilmām, kur katra no filmām būs vienu līdz divdesmit minūšu gara, ar kopējo programmas laiku - viena stunda un 20 minūtes.

«Future Shorts» rudens programmā nav cīniņu un supervaroņu. Visu piedāvāto filmu varoņi ir reāli cilvēki, visiem patīkami un pazīstami, dažreiz neaizsargāti, taču viņiem visiem piemīt iekšējais spēks. Pateicoties tam, viņi pārvar parastās ikdienas problēmas un kļūst par uzvarētājiem. Tēvs, futbola fans, vēlas salīgt mieru ar nesabiedrisko dēlu-muzikantu. Visparastākais balons kļūst par cilvēku dabas pētnieku. Slavens mākslinieks nodedzina visus savus darbus un zvēr nekad vairāk neveidot garlaicīgu mākslu, stāstīja Meļnikova.

Programmā iekļautās filmas ir uzvarējušas dažādos starptautiskos filmu festivālos.

«Future Shorts» kinofestivāls norisinās vairāk nekā 50 pilsētās un 20 valstīs, un katru gadu tas piesaista aizvien lielāku auditoriju festivāla pasaules globālajam tīklam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu