Šoks vecākiem - 13 gadnieks kļuvis par tēvu (101)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Apollo

Vecāki šokēti uzzinot, ka viņu 13 gadus vecais dēls kļuvis par tēvu.

Kāda ģimene dzīvo rāmā mierā līdz kādudien tiek pilnībā izsisti no sliedēm. Vecāki ir šokā - viņu 13 gadīgais dēls Kārlis ir kļuvis par tēvu. Pēc tam atklājas, ka Kārlis nav bijis vienīgais, kuram bijušas intīmas attiecības ar 15 gadīgo māmiņu. Vai puika patiešām būs tēvs vai arī jaunā māmiņa tikai mēģina izkrāpt naudu no turīgās Kārļa ģimenes?

Patiesību par šiem notikumiem varēsiet uzzināt jaunajā LNT dokumentālajā seriālā «Dzīves krustcelēs». Seriāls balstīts uz patiesiem un reāliem notikumiem dažādās ģimenēs. Katra sērija ir kā sievietes stāsts par pārbaudījumiem, ceļu, meklējot risinājumus, un šķietami bezcerīgu situāciju atrisināšanu.

Uz patiesiem notikumiem balstīti stāsti «Dzīves krustcelēs» jau no 1.novembra ik ceturtdienu 21:05 kanālā LNT, portālu «Apollo» informēja Marta Zandersone, mediju grupas «Modern Times Group» sabiedrisko attiecību koordinatore.

Dokumentālā seriāla Dzīves krustcelēs mērķis ir parādīt, ka katrai situācijai, lai cik tā arī būtu skarba un bieži vien nepanesama, ir iespējams risinājums. Sērijas veidotas tā, lai cilvēkos vairotu sapratni vienam par otru, mēģinot iztikt bez konfliktsituācijām. Projekta mērķis ir norādīt sabiedrībai uz dažādām situācijām, kuras patiesībā var piemeklēt ikvienu ģimeni. Projekta veidotāji ir režisori un producenti Uldis Cipsts, Vents Grīnbaums un Lelde Podniece.

Komentāri (101)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu