Linda <i>Leen</i> nolēmusi cīnīties ar liekajiem kilogramiem (56)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/R.Oliņš

Mūziķei Lindai Leen šī gada nogale esot saplānota ļoti intensīva- paredzēti gan koncerti, gan darbs pie jaunā albuma. Lai aizvadītu šos notikumus vislabākajā formā Linda Leen nolēmusi ķerties pie fiziskās formas uzlabošanas, vēsta žurnāls «Privātā Dzīve».

«Gluži kā sportisti pirms atbildīgiem posmiem, arī es šobrīd ieviešu atbilstošas izmaiņas ēdienkartē un dienas režīmā, lai būtu vislabākajā formā,» «PDz» atklāj dziedātāja.

Leen esot ierasts pirms atbildīgiem pasākumiem un fotosesijām iet uz sporta zāli pat četras reizes nedēļā. Tur viņa darbojoties trenera vadībā.

Linda Leen lasītājiem atklājusi vēl dažas diētas viltības - viņa ēd nelielas porcijas, atsakās no trekniem ēdieniem un nelieto miltu izstrādājumus. «Šos principus mēs visi ļoti labi zinām, vienīgais noteikums ir tos tiešām ievērot,» apņēmību paudusi Linda.

Vēl, diētas vārdā, Leen atteikusies no iemīļotās vīnu baudīšanas. Prese jau ievērojusi Lindas aizdomīgo atteikšanos no glāzes vīna saviesīgos pasākumos - to tagad aizvieto ūdens. Mūziķe atklājusi, ka nekas cits no alkoholiskajiem dzērieniem viņu neinteresējot, un no vīniem viņa atteikusies, lai saudzētu spēkus koncerta un jaunā albuma izauklēšanai.

Komentāri (56)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu