Astoņīšu māte klīnikā ārstējas no atkarības (13)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:AFP/Scanpix

Nadja Sulemana, kas pasaules uzmanību pievērsa ar veselīgu astoņīšu laišanu pasaulē, iestājusies rehabilitācijas klīnikā, lai ārstētu atkarību no recepšu medikamentiem.

Saskaņā ar slavenību tenku portāla TMZ informāciju Sulemana iestājusies klīnikā uz 30 dienām, savus 14 bērnus atstājot draugu un auklīšu aprūpē.

«Nadja vēlējās atradināties no ārsta izrakstītā ksanaksa un profesionālu ārstu uzraudzībā iemācīties pašai tikt galā ar stresu, nogurumu un nemieru,» paziņoja ražīgās mātes pārstāvis. «Nadja vēlējās tikt galā ar šim problēmām, lai būtu pēc iespējas labāka māte.»

TMZ arī vēsta, ka rehabilitācijas klīnika esot piedāvājusi uzņemt Sulemanu par brīvu, kaut arī viņa pelnot pietiekami, lai varētu to atļauties.

Cīnoties ar finansiālām grūtībām, astoņīšu māte piekrita pozēt kaila un dejot striptīza klubos, taču tagad jau esot pievērsusies pornozvaigznes karjerai, apgalvo TMZ.

2009.gadā Sulemana ar mākslīgās apaugļošanas palīdzību laida pasaulē astoņus bērnus uzreiz, taču pirms tam viņai tādā pašā ceļā bija piedzimuši vēl seši bērni.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu