Sākusies pieteikšanās Iespējamās misijas Sestajam iesaukumam! (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Lita Krone/LETA

Aicinām mērķtiecīgus un zinošus pēdējā kursa studentus, augstskolu absolventus un jaunos profesionāļus pieteikties izglītības programmas Iespējamā misija Sestajam iesaukumam. Piedaloties programmā tās dalībnieki iegūst unikālu pieredzi un veic nozīmīgas pārmaiņas, strādājot par skolotāju kādā Latvijas skolā. Pārdomāti aizpildītu pieteikuma anketu šajā mācību gadā gaidīsim līdz 2013.gada 3.martam.

Piesakoties savlaicīgi, līdz 16.decembrim, kandidāti ātrāk uzzinās par savu tālāko dalību Iespējamās misijas atlases kārtās, un jau nākamā gada martā zinās, vai ir kļuvuši par Iespējamās misijas Sestā iesaukuma dalībniekiem. Tā ir lieliska iespēja iesaistīties programmā jau pavasara semestrī un vēl pirms darba uzsākšanas skolā piedalīties Iespējamās misijas pasākumos, vērot esošo dalībnieku stundas un iepazīties ar viņu sasniegumiem un rosinātajām pārmaiņām izglītības jomā.

Piedaloties Iespējamā misijā, dalībnieki divus gadus strādā par pilna laika skolotājiem un pasniedz savai izglītībai atbilstošus mācību priekšmetus skolās visā Latvijā. Līdztekus darbam skolā dalībnieki piedalās Līderības attīstības programmā - intensīvās un uz pieredzi balstītās mācībās, kur apgūst mācīšanas un vadības prasmes un saņem pieredzējušu profesionāļu atbalstu. Papildus skolotāja algai programma nodrošina ikmēneša mācību stipendiju.

Katru gadu Iespējamā misijā piesakās vairāki simti cilvēku – Piektajam iesaukumam pieteicās teju 300 kandidāti. Lielais potenciālo kandidātu skaits apliecina, ka augstskolu absolventi Iespējamās misijas piedāvājumā saredz iespēju ne tikai paveikt ko nozīmīgu, bet arī sevi pilnveidot, iegūt labu izglītību un pieredzi savai karjerai nākotnē.

Piesakies

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu