Ņikuļina cirks uz ledus ir klāt (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

2.novembrī hallē «Arēna Rīga» būs skatāma krāšņa Maskavas ledus cirka izrāde. Jurija Ņikuļina vārdā nosauktais cirks uz ledus ir jaunu, talantīgu augstas klases profesionāļu trupa, kas, balstoties labākajās Krievijas cirka tradīcijās, turpina priecēt skatītājus ar šo brīnišķīgo mākslas veidu. Maskavas cirks uz ledus augstu novērtēts visā pasaulē un ir atzīts par vienu no vizuāli krāšņākajām šāda veida izklaidēm. 

Maskavas cirka uz ledus jaunā programma ir ļoti dinamiska un krāšņa. Akrobātu, žonglieru, ekvilibristu un klaunu priekšnesumu kaleidoskops, galvu reibinoši triki un neticama izveicība neatstāj vienaldzīgu pat visizmeklētāko publiku.

Cirka trupas sastāvs ir visai raibs – tajā darbojas gan daiļslidošanas sporta meistari un olimpiskie čempioni, gan cirka skolu absolventi un senu cirka dinastiju pēcteči.

Maskavas cirks uz ledus bieži dodas turnejās un ir viesojies neskaitāmās pasaules valstīs – ASV, Itālijā, Vācijā, Izraēlā, Kanādā, Nīderlandē, Ķīnā, Japānā un vēl un vēl, un vēl. Ikkatrā valstī viņus silti sagaida visu vecumu skatītāji.

Cirks uz ledus – tā ir emociju, pārsteigumu un sajūsmas māksla, kam nav nepieciešami vārdi vai tulkojums. To nav iespējams aprakstīt, tādēļ Maskavas ledus cirka izrāde jāredz, jādzird un jāsajūt katram pašam!

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu