Baisā slepkavība Alpos: nošautā vīrieša ģimene beidzot runā (36)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Divus mēnešus pēc baisā slaktiņa Alpos Francijā velobraucēja Silvēna Moljēra ģimene pirmo reizi runājusi par notikušo.

Ģimene ārvalstu medijiem norādīja - tas nav iespējams, ka Moljērs varētu būt slepkavas mērķis.

Divus mēnešus pēc slaktiņa francūža ģimene runājusi, lai noraidītu pieņēmumus par to, ka viņš varētu būt slepkavas mērķis.

Jāatgādina, ka Francijas likumsargi jau sākotnēji vēstīja, ka 45 gadus vecais vīrietis bijis nejaušs garāmgājējs un uzbrucēja mērķis bija al-Hilli ģimene.

Vēlāk gan atklājās, ka Moljērs pirmais saņēma nāvējošās lodes, turklāt viņš tika sašauts vairāk nekā citi upuri, kas lika domāt, ka, iespējams, sākotnējie pieņēmumi bijuši aplami.

Pagājušajā nedēļā viņa ģimene šīs teorijas nosauca par absurdām.

«Viņš bija ļoti vienkāršs, kluss vīrietis,» sacīja viņa tante, piebilstot: «Viņam nebija ienaidnieku, viņš bija ļoti draudzīgs un apburošs. Tas nav iespējams, ka viņš bija mērķis.»

Tāpat kā pārējie Moljēra ģimenes locekļi, arī tanti pārņem šaubas, ka kādreiz vispār taps zināms, kas notika liktenīgajā pēcpusdienā pie Ansī ezera.

Moljērs bija trīs bērnu tēvs. Jaunākais bērns piedzima vien dažus mēnešus pirms viņa nāves. Vīrietis tobrīd nestrādāja, jo atradās bērna kopšanas atvaļinājumā.

Par izskanējušo pieņēmumu, ka slepkavība varētu būt saistīta ar vīrieša profesionālo nodarbošanos, jo viņš strādā kodolindustrijā, ģimene saka: «Neiespējami!». «Silvēnam pat nebija grāda. Viņš bija metinātājs, nevis kodolzinātnieks. Viņš nebija noslēpumains, viņš nekad nebrauca tālu prom no mājām».

Viņa māsīca, kas strādāja netālu esošajā slēpošanas kūrortā, sacīja: «Viņš bija sportisks un ģimenisks. Tur nekā vairāk nav.»

Arī kaimiņi norāda, ka būtu šokā, ja izrādītos, ka Moljērs saistīts ar kādām aizdomīgām darbībām, norādot, ka, viņuprāt, vīrietis vienkārši atradies nepareizajā vietā un nepareizajā laikā.

Komentāri (36)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu