Andrim Kivičam top pārsteidzošs klips. Ieskats aizkulisēs (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Pazīstamajam mūziķim un komponistam Andrim Kivičam, kurš nesen uzsācis solo karjeru un gatavojas sava albuma izdošanai, novembra sākumā tapis jauns mūzikas videoklips dziesmai «Kad Tevis nav», kurš jau 5.decembrī tiks prezentēts visiem interesentiem restorānā «Sapņi un kokteiļi».

Dziesma ir vēstījums visiem tiem, kuri mīl, bet bieži vien mīlestība rada šķēršļus un pārbaudījumus, radot skumjas vienam pēc otra, pārdzīvojumus vai agresiju. «Gabals ir smeldzīgs un patiess par attiecībām un sajūtām, kad nav iespējas atrasties līdzās cilvēkam, kuru mīli.» stāsta Kivičs. Klipā tiks iekļauts stāsts par divu varoņu mīlestību un ilgām vienam pret otru, bet stāsts netiks sarežģīts, toties būs patiess, emocionāls un baudāms no mākslinieciskā viedokļa.

Mūzikas video tapis sadarbībā ar producenti Leldi Podnieci un režisoriem Vladu Kovaļovu un Makaru Borisovu, kuri iepriekš strādājuši pie vairākiem pašmāju audiovizuāliem projektiem. Tā kā Podniece un Kovaļovs atveidojuši galvenās lomas arī Latvijā izrādītajā seriālā «Jā, Bos» un ir ar pieredzi aktierspēlē, Andris izvēlējies viņus arī par video galvenajiem varoņiem.

Dziesmai «Kad Tevis nav» videoklipam uzņemtas divas versijas –gan latviešu, gan krievu valodā un kopumā tas filmēts vairākas Rīgas vietās, tostarp viesnīcā «Raddison Blu Daugava» u.c.

«Kad Tevis nav» ir pirmā dziesma no Kiviča gaidāmā solo albuma, kura jau ir lejupielādējama un dzirdama visiem interesentiem.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu