Laimē divas biļetes uz Vicente Amigo koncertu 40 Ls vērtībā (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Koncertaģentūra «Live Fest» nedēļas garumā organizē konkursu, kurā piedaloties iespējams laimēt divus biļešu komplektus uz 21. gadsimta spožākā flamenko ģitārista Vicentes Amigo koncertu Rīgā, kas 26. novembrī norisināsies Latvijas Nacionālajā operā.

Konkurss norisinās no 7. līdz 14. novembrim. Jums tikai jāatbild pareizi uz jautājumiem un 14. novembrī izlozēsim divus laimīgos, kuri iegūs ielūgumu divām personām uz Vicentes Amigo koncertu.

Novembrī operā uzstāsies viens no pasaules virtuozākajiem flamenko ģitāristiem. Vicente Amigo Rīgā ciemosies jau otro reizi. Koncertā izskanēs gan pēdējā albumā iekļautās dziesmas, gan citas zināmas kompozīcijas no iepriekšējiem mākslinieka albumiem, kas saņēmuši vairākkārtējus apbalvojumus.

Vicente Amigo iemīlējis mūzikas skaņas jau pavisam agrā jaunībā un sapratis, ka tieši mūzika ir viņa dzīves lielais aicinājums. Kā atceras pats mūziķis, viņa pirmā ģitāra bijusi slota, kuru tikai pēc laika nomainījusi vecāku dāvātā ģitāra, kas kļuvusi par dzīves neatņemamu sastāvdaļu.

Vicente Amigo bez vārdiem ir spējīgs radīt dzeju. Viņa mūzika ir kā dzejas valoda, kura tiek radīta uz flamenko pamatiem, taču, ienesot tajā inovācijas, mūziķis to padara īpašu. Mūziķaprāt, flamenko ir māksla, kurai nav robežu vai kultūras - tā ir universāla valoda, kas spēj vienot ikvienu.

«Mūzikā kalnus negāž ar izskatu, tautību vai ādas krāsu. Mūzikā kalnus gāž ar intelektu, dvēseli un tehniku. [..] Vicente Amigo [..] flamenko no Spānijas čigānu tautības mūzikas pacēlis to profesionālās mūzikas augstumos, līdzvērtīgi džezam, rokam un citiem mūzikas žanriem,» tā par mākslinieku izsakās latviešu mūziķis Aivars Hermanis.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu