Naktī vietām gaidāms neliels sals (4)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Evija Trifanova/LETA

Naktī uz ceturtdienu gaisa temperatūra Latvijā pazemināsies līdz -1..+3 grādiem, par dažiem grādiem augstāka gaisa temperatūra saglabāsies Kurzemes rietumos un Ziemeļvidzemes piekrastē.

Atsevišķos ceļu posmos iespējams apledojums. Vidzemē vietumis gaidāms slapjš sniegs, bet Kurzemē un Zemgalē, sākot no rietumiem, debesis apmāksies un līs. Pūtīs lēns līdz mērens rietumu, dienvidrietumu vējš, kas no rīta daudzviet ļaus veidoties miglai.

Dienvidkurzemes piekrastē rietumu vējš no rīta brāzmās pastiprināsies līdz 18 metriem sekundē, gaisa temperatūru paaugstinot līdz +10..+11 grādiem. Silts un vējains laiks Liepājas apkaimē saglabāsies visu ceturtdienu.

Citviet Latvijā ceturtdien pūtīs lēns vējš, daudzviet gaidāma migla, gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +3..+8 grādiem. Valsts lielākajā daļā būs apmācies laiks, palaikam līs; gaišāka un sausāka diena gaidāma ziemeļaustrumu novados.

Rīgā debesis apmāksies un palaikam līs, iespējama arī migla. Pūtīs lēns dienvidrietumu vējš. Minimālā gaisa temperatūra naktī būs +2..+3 grādi, dienā gaiss iesils līdz +6..+7 grādiem.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu