Havjeram Bardemam reiz piedāvāta Džeimsa Bonda loma (39)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Spāņu aktieris Havjers Bardems pirms vairākiem gadiem esot atteicies no Džeimsa Bonda lomas slavenajā franšīzē, jo «nebija īstais laiks».

Lai arī Bardems savulaik atteicās no Džeimsa Bonda lomas, šogad iznākušajā daļā «Skyfall» («Operācija «Skyfall»») viņš tēlo ļaundari Raulu Silvu. Šoreiz viņš esot piekritis iesaistīties pasaulslavenajā franšīzē «spēcīgā» scenārija dēļ.

«Man to piedāvāja pirms vairākiem gadiem. Es vairs neatceros, kura filma tā bija,» viņš teica. «Taču tad nebija īstais laiks, lai es darītu ko tādu. Es arī darbojos citā projektā, tāpēc atteicos. Taču šoreiz, kad izlasīju scenāriju, man tas šķita ļoti spēcīgs. Es gribēju iesaistīties.»

Taču 43 gadus vecais aktieris nenožēlo savu lēmumu. «Esmu atteicies no daudzām lietām, ko varētu nožēlot. Taču es to nedaru, jo esmu devis vietu kam citam, ar ko lepojos,» viņš norādīja.

Komentāri (39)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu