Meganai Foksai izdevies paturēt noslēpumā dēla piedzimšanu (20)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Aktieru pārim Meganai Foksai un Braienam Ostinam Grīnam gandrīz mēnesi izdevies paturēt noslēpumā dēla nākšanu pasaulē, vēsta «Daily Mail».Pāra dēls Noa Šenons pasaulē nāca 27.septembrī, taču ģimenei izdevies izvairīties no publicitātes, ko viņi saista ar preses pārstāvju pievērsto uzmanību Rīsas Viterspūnas jaundzimušajam mazulim.

«Mums patiešām paveicās. Un es gribētu Rīsai Viterspūnai nosūtīt ziedus. Jo viņa savu bērnu laida pasaulē, šķiet, vienu dienu pirms mums,» stāstīja Grīns. «Mums vēl paveicās, ka slimnīcā mēs iestājāmies plkst.2.30 naktī un neviens nepamanīja. Mēs tur uzturējāmies dažas dienas un tad mēs dzirdējām, ka Rīsai piedzims bērns. Pēc tam mēs devāmies mājās no slimnīcas un neviens neko nezināja,» sacīja aktieris.

«Mēs tikām mājās un domājām: «Tas ir neticami». Jo mēs necerējām, ka mums izdosies izvairīties no preses. Tad mēs izdomājām, ka turpināsim klusēt, cik ilgi vien iespējams,» piebilda Grīns.

Pāris paziņojumu par dēla nākšanu pasaulē 17.oktobrī publicēja Foksas oficiālajā «Facebook» lapā.

«27.septembrī es dzemdēju mūsu dēlu Noa Šenonu Grīnu,» viņa rakstīja. «Viņš ir vesels, laimīgs un perfekts. Mēs esam pagodināti, ka varam saukt sevi par šīs burvīgās dvēseles vecākiem, un es būšu mūžam pateicīga Dievam, ka tas man ļāvis iepazīt šo neizmērojamo, tīro mīlestību.»

39 gadus vecajam aktierim ir desmit gadus vecs dēls Kasiuss no iepriekšējām attiecībām.

26 gadus vecā Foksa iepriekš izteikusies, ka pamātes lomu viņu dara ļoti laimīgu. «Mani daudzas dienas dara laimīgu. Bet īpaši laimīga es esmu tad, kad mans padēls man saka, ka es esmu skaista,» sacīja aktrise.

«Kad es un Braiens sākām dzīvot kopā, viņa dēlam bija tikai divi gadi, bet man 18. Kasiuss ir manā audzināšanā kopš trīs gadu vecuma. Tā ir daļa no manas pasaules, ko saprot tikai daži cilvēki. Man ļoti patīk būt pamātei un šī pieredze mani piezemina, kad nekas cits manā dzīvē nedod jēgu,» sacīja Foksa.

Foksa un seriāla «Beverly Hills, 90210» («Beverlihilsa 90210») zvaigzne Grīns iepazinās 2004.gadā komēdijseriāla «Hope and Faith» uzņemšanas laukumā. 2010.gada jūnijā pāris apprecējās Havaju salās.

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu