Šonedēļ uz lielajiem ekrāniem iznāk «Krēslas» sāgas noslēguma filma (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

16.novembrī vienlaikus ar pasaules pirmizrādi uz Latvijas ekrāniem iznāk «Krēslas»  sāgas pēdējā filma «Rītausma 2.daļa»  («Breaking Dawn Part 2»). 

«Krēslas» pirmā filma iznāca 2008.gada nogalē un kļuva par kases grāvēju, kā arī padarīja galveno lomu atveidotājus Kristenu Stjuarti, Robertu Patinsonu un Teiloru Lotneru par pasaules mēroga zvaigznēm. Nākamās daļas uz lielajiem ekrāniem iznāca 2009., 2010., un 2011.gadā, bet šogad ar filmu «Rītausma 2. daļa» viena no mūsdienu populārākajām kino franšīzēm piedzīvo noslēgumu.

Filmas «Rītausma 2.daļa» darbība risinās uzreiz pēc iepriekšējās daļas notikumiem – Edvarda un Bellas kāzām un viņu meitiņas Renesmī piedzimšanas. Drīz vien atklājas, ka Renesmī piemīt īpašas spējas, un sākas notikumi, kas nostāda Kalenu ģimeni un viņu sabiedrotos pret Volturi vampīru klanu... Spriedzes un romantikas pilnā filma, kuras režisors ir «Oskara» balvas ieguvējs Bils Kondons, noslēdz stāstu par neiespējamo mīlestību, ko visa pasaule iepazinusi Stefānijas Meijeres grāmatās un to ekranizācijās.

Filmu izrādīs Rīgas lielākajos kinoteātros – «Kino Citadele», «Cinamon» un «Multikino», kā arī Liepājā, Valmierā, Ventspilī un Daugavpilī.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu