Cauņa atgriežas CSKA sākumsastāvā un gūst vārtus (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Krievijas premjerlīgas čempionāta komandas Maskavas CSKA sākumsastāvā šodien atgriezās Latvijas izlases pussargs Aleksandrs Cauņa, turklāt izcēlās ar vārtu guvumu.

Aizvadītajā mačā Maskavas CSKA komanda ar 3:0 (1:0) savā laukumā pārspēja Permas «Amkar», bet Cauņa jau kompensācijas laikā pielika punktu mačam.

Rezultātu 25. minūtē atklāja zviedrs Rasmuss Elms, kurš realizēja 11 metru soda sitienu, pēc tam 73. minūtē precīzs bija Nigērijas uzbrucējs Ahmeds Musa, bet Cauņa jau kompensācijas laika trešajā minūtē uzstādīja gala rezultātu, izmantojot skaistu Musas piespēli.

Iepriekšējās divās spēles Cauņa bija uzsācis no rezervistu soliņa, bet šoreiz pamatsastāvā viņš nomainīja serbu pussargu Zoranu Tošiču. Latvijas futbolists tika nomainīts uzreiz pēc saviem gūtajiem vārtiem, kad viņa vietā laukumā izgāja Seku Olisē.

Līdz ar to CSKA komanda izcīnīja 12. uzvaru pēdējās 13 Krievijas čempionāta spēlēs, bet Cauņa šosezon premjerlīgas mačos guvis trīs vārtus.

Ar 39 punktiem 16 spēlēs CSKA futbolisti Krievijas čempionāta kopvērtējumā saglabāja pirmo vietu.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu