Rīgas «Daugava» saglabā vietu virslīgā (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pārliecinošu uzvaru otrajā pārspēlē par vietu nākamās sezonas Latvijas virslīgas čempionātā šodien izcīnīja Rīgas «Daugavas» futbolisti, kas deva panākumu arī divu spēļu summā.

Rīgas «Daugava» ar 3:1 izbraukumā pārspēja Daugavpils komandu BFC «Daugava», līdz ar to divu spēļu summā «rīdzinieki» bija pārāki ar 4:1.

Rīgas «Daugava» ir šīs sezonas virslīgas čempionāta devītā spēcīgākā komanda, bet Daugavpils klubs ierindojās otrajā pozīcijā Pirmās līgas čempionātā, neskaitot tajā startējošās virslīgas klubu dublieru komandas.

Par Pirmās līgas čempionvienību šosezon kļuva «Liepājas metalurgs-2». Otro vietu izcīnīja Ilūkstes NSS komanda, kas garantēja vietu nākamās sezonas virslīgas turnīrā, bet trešajā vietā ierindojās «Skonto-2». Daugavpils BFC «Daugava» turnīru noslēdza ceturtajā pozīcijā.

Kā ziņots, Latvijas virslīgas čempionātā šogad uzvarēja Daugavpils «Daugavas» komanda, bet pēdējā, desmitajā pozīcijā palika FK «Gulbene», zaudējot vietu spēcīgāko vienību vidū.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu