«Barcelona» futbolists Fabregass aizturēts uz Krievijas robežas (13)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Spānijas karaliskā futbola kluba «FC Barcelona» pussargs Fransesks Fabregass nav spējis iziet dokumentu pārbaudi Maskavas lidostā un ticis aizturēts, ziņo aģentūra «ITAR-TASS».

Barselonas futbolisti pirmdien ielidoja Krievijas galvaspilsētā, jo komandai otrdien paredzēts UEFA Čempionu līgas G apakšgrupas mačs pret vietējo «Spartak».

25 gadus vecais Spānijas izlases spēlētājs iekūlies nepatikšanās, jo viņam esot divas pases, un uz izbraukumu Krievijā viņš kļūdaini paņēmis līdzi nepareizo. Futbolistam esot jāpaliek lidostā līdz komandas vadība nokārtos radušos problēmu.

Iepriekšējā spēlē UEFA Čempionu līgā Spānijas varenais klubs ceturtās kārtas spēlē viesos ar 1:2 (0:1) zaudēja Skotijas komandai Glāzgovas «Celtic», ciešot savu pirmo neveiksmi šīs sezonas turnīrā.

Pēc četrām kārtām UEFA Čempionu līgas G apakšgrupas kopvērtējumā pirmo vietu ar deviņiem punktiem ieņem tieši «Barcelona» komanda, «Celtic» kontā ir septiņi punkti, «Benfica» futbolisti iekrājuši četrus punktus, bet «Spartak» komanda tikusi pie trim punktiem.

Svētdien Barselonas komanda Spānijas čempionāta spēlē ar 3:1 savā laukumā uzvarēja Saragosas «Real». Līdz ar to 12 jaunās sezonas spēlēs «Barcelona» futbolisti izcīnījuši 11 panākumus un reizi cīnījušies neizšķirti, apsteidzot veiksmīgos Madrides «Real» rezultātus 1968./69. un 1991./92. gada sezonās.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu