Bekhems izlēmis pamest Losandželosas «Galaxy» (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Kādreizējais Anglijas valstsvienības kapteinis un pasaules futbola ikona Deivids Bekhems nolēmis pamest Amerikas Futbola līgas (MLS) čempionāta komandu Losandželosas «Galaxy».

Pašlaik 37 gadus vecais Bekhems «Galaxy» komandā pavadījis sešas sezonas, pērn ar to triumfējot MLS čempionātā. Šosezon anglim ir iespēja panākumu atkārtot, kad «Galaxy» 1. decembrī turnīra finālspēlē tiksies ar Hjūstonas «Dynamo» futbolistiem.

Pussargs atklājis, ka gaidāmais mačs viņam būs pēdējais Losandželosas komandas rindās. «Esmu šeit pavadījis neticami īpašu laiku. Tomēr pirms karjeras beigām gribu pieņemt vēl vienu, pēdējo izaicinājumu. Šīs nav beigas manām attiecībām ar MLS, jo nākotnē vēlos kļūst par kāda kluba īpašnieku,» teikts Bekhema paziņojumā.

Futbolists neatklāj, kādā čempionātā vēlas savu karjeru noslēgt, taču nesenākās ziņas saista viņu ar pārcelšanos uz Austrāliju, kurp nesen devusies virkne Eiropas futbola kādreizējo izcilnieku.

Otrdien paredzēta preses konference ar Bekhema līdzdalību, pēc kuras vajadzētu būt lielākai skaidrībai par futbolista nākotnes plāniem.

Bekhems savas karjeras laikā visilgāk spēlēja Anglijas klubā «Manchester United», kuru pārstāvēja no 1993. līdz 2003. gadam. Pēc tam viņš pievienojās slavenajam Spānijas klubam Madrides «Real», kuru pārstāvēja līdz 2007. gadam.

Bekhems Anglijas izlases sastāvā piedalījies 115 mačos un ir tās rindās visvairāk spēles aizvadījušais futbolists.

Bekhems 1998., 2002. un 2006. gadā spēlēja Pasaules kausa izcīņas finālturnīros, bet nevienā no šiem turnīriem, kuros Bekhems bija izlases kapteinis, Anglijai neizdevās pārvarēt ceturtdaļfināla barjeru.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu