Baudi grupas «Queen» koncertierakstu uz lielā ekrāna (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kino «Splendid Palace» 4. decembrī plkst. 19.00 uz lielā ekrāna būs iespējams noskatīties grupas «Queen» koncertierakstu «Hungarian Rhapsody: Queen Live In Budapest ’86», kas bija viens no ievērojamākajiem koncertiem.

Tā ir vēl nebijusi iespēja leģendārās grupas «Queen» faniem. Koncertieraksts ir atjaunots HD kvalitātē ar atjaunotu 5.1 digitālo audio skaņu. To papildina 25 minūšu gara dokumentālā filma par šo roka leģendu. Koncertierakstā varēs dzirdēt tādas leģendāras kompozīcijas kā «Bohemian Rhapsody», «Crazy Little Thing Called Love», «I Want To Break Free» un «We Are The Champions». Tā ir lieliska iespēja sajust «Queen» mūzikas burvību un klātienē baudīt grupas lielisko uzstāšanos.

Vienā no grupas lielākajām un veiksmīgākajām koncerttūrēm - 1986. gada «Magic Tour», kurā pēdējo reizi uzstājās arī grupas solists Fredijs Merkūrijs, tika iekļauta arī Ungārija. Trīs gadus pirms Berlīnes mūra krišanas, šis bija lielākais koncerts, kas jebkad noticis «Népstadion», Budapeštā. Koncerts bija tik būtisks Ungārijas varas iestādēm un filmu nozarei, ka visi labākie valsts kinooperatori un tehniķi tika apvienoti, lai šo koncertu iemūžinātu arī nākošajām paaudzēm.

Digitāli atjaunotais grupas «Queen» koncertieraksts «Hungarian Rhapsody: Queen Live In Budapest ’86» sākas ar dokumentālo filmu, kas sniedz ieskatu grupas sagatavošanās procesā pirms koncerta Budapeštā. Dokumentālajā filmā ietverti vēl neredzēti kadri un intervijas ar grupas dalībniekiem. «Hungarian Rhapsody: Queen Live In Budapest ‘86» ir jāredz ikvienam, kam tuva grupas «Queen» mūzika.

  • Biļetes cena: seši lati.
  • Biļetes nopērkamas kino «Splendid Palace» kasē, kā arī interneta vietnē: «bilesuserviss.lv».
Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu