Džekijs Čans vairs nefilmēsies asa sižeta filmās (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Aktieris Džekijs Čans paziņojis, ka gaidāmā kinolente «Chinese Zodiac» būšot pēdējā asa sižeta filma viņa karjerā.

Cīņas mākslu pratējs Čans sarakstīja savas jaunākās filmas scenāriju un tēloja tajā galveno lomu, kā arī bija tās režisors un producents. «Chinese Zodiac», kas decembrī nonāks Ķīnas kinoteātros, esot viņa «labākā filma» pēdējo desmit gadu laikā, aktieris pavēstīja aģentūrai «Reuters».

«Es esmu tās režisors, scenārists, producents - gandrīz viss,» atklāja 58 gadus vecais Čans. «Tā man ir kā bērns. Es strādāju pie tās scenārija septiņus gadus.»

Filmā Čans atveido bagātību mednieku, kas cenšas atrast «opija karu» laikā nozagtās daļas no 12 ķīniešu zodiaka zīmju skulptūras.

Aktieris pastāstīja, ka «Chinese Zodiac» būšot viņa pēdējā asa sižeta filma, tomēr aktiermākslu viņš vēl nepametīšot. «Godīgi sakot, es vairs neesmu jauns,» viņš teica, piebilstot, ka ar specefektu un dublieru palīdzību varot izvairīties no veselības apdraudējuma.

«Kāpēc man būtu jāriskē ar savu dzīvību, lai joprojām to darītu?» jautā Čans. «Es darīšu tik, cik varēšu. Taču es nevēlos riskēt ar savu veselību un atlikušo mūžu pavadīt ratiņkrēslā.»

Aktieris norādīja, ka vēloties vairāk laika veltīt labdarībai, turklāt viņš arī cerot, ka Ķīnas jaunie bagātnieki sekos viņa paraugam. Nesen Čans izsolīja labdarībai savu automašīnu «Bentley 666» par aptuveni sešiem miljoniem juaņu (520 tūkstošiem latu).

Ķīnā pašlaik ir vairāk miljonāru nekā jebkurā citā Āzijas valstī, tomēr tajā pastāv niecīgs skaits filantropisko organizāciju, tāpēc pasaules visblīvāk apdzīvotajā valstī labdarība nav populāra.

«Pašreiz cilvēkiem jābūt ļoti, ļoti piesardzīgiem, taču tas neiznīdē viņu vēlmi nodarboties ar labdarību. Manuprāt, tā ir laba zīme,» viņš sacīja.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu