«Shakhtar» treneris: Luišs Adrianu vārtus guva instinktīvi (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Skandalozos vārtus UEFA Čempionu līgas turnīra spēlē Ukrainas komandas Doņeckas «Shakhtar» brazīliešu uzbrucējs Luišs Adrianu guvis instinktīvi, uzskata komandas galvenais treneris Mirče Lučesku.

«Shakhtar» futbolisti otrdien apakšgrupu posma piektās spēļu kārtas mačā ar 5:2 izbraukumā uzvarēja Dānijas klubu «FC Nordsjaelland», garantējot vietu astotdaļfinālā.

pirmos no vārtiem viņš guva skandalozā epizodē, kad pēc strīdus bumbas «Shakhtar» atdeva bumbu pretiniekiem

«Man ir ļoti žēl, ka mēs iesitām vārtus, kas izraisīja tik daudz strīdu,» pēc mača atzina Lučesku. «Luišs Adrianu pēc mača man teica, ka instinkts viņam licis gūt vārtus

«Mēs vēlējāmies ļaut pretiniekiem atgūt vārtus, tomēr Tarass Stepaņenko nesaprata instrukciju,» aizkulises atklāja Lučesku. «Par laimi, tas ātri tika nokārtots

Divas minūtes pēc Adrianu pirmo vārtu guvuma «FC Nordsjaelland» atkal sita precīzi un atguva vadību mačā ar 2:1.

«Mēs uzvarējām pelnīti un bijām laba komanda. Tomēr vēlreiz vēlos atvainoties par to, kas notika Adrianu vārtu guvuma laikā,» teica treneris. «Esmu ļoti lepns par uzvaru, un rezultātam bija jābūt 10:2 mūsu labā.»

Pēc piecām kārtām E apakšgrupas līderpozīcijā ar desmit punktiem samērā negaidīti ir tieši «Šahtar» komanda. Tai ar deviņiem punktiem seko Itālijas čempionvienība Turīnas «Juventus», bet vēl par diviem punktiem mazāk ir pagājušā sezonā turnīrā uzvarējušajai Anglijas premjerlīgas komandai Londonas «Chelsea». Līdz ar to jau tagad zināms, ka «Chelsea» vai «Juventus» neizdosies sasniegt astotdaļfinālu.

Tikmēr «FC Nordsjaelland» tikusi pie viena punkta un turnīru noslēgs grupas pēdējā, ceturtajā pozīcijā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu