Video: Karstasinīgā Penelope Krusa fotografējusies ekskluzīvam kalendāram (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Populārais dzērienu zīmols «Campari» iepriecina fanus ar lielisku mākslas darbu – jauno 2013. gada kalendāru, par kura galveno varoni izraudzīta valdzinošā, Oskariem apbalvotā aktrise, Penelope Krusa. 

Šis būs jau četrpadsmitais «Campari» kalendārs, par kura modelēm iepriekšējos gados jau ir kļuvušas tādas modes un kino zvaigznes kā Selma Haijeka, Eva Mendesa, Džesika Alba un Mila Jovoviča. Kalendārs tapis sadarbībā ar leģendāro modes fotogrāfu Kristianu Šūlers (Kristian Schuller).

«Saki ardievas māņticībai un izbaudi dzīves patīkamos brīžus» - mudina kalnedāra moto.

Kalendāra 13 spilgtos uzņēmumos, Penelope Krusa ir redzama ļaujamies intriģējošiem un mistiskiem māņticības simboliem - melniem kaķiem, saplēstiem spoguļiem, pastaigai zem kāpnēm, kā arī kāpšanai uz ietves plaisām. Aktrise ir ģērbusies dažādās apburošās sarkanā motīva kleitās, kājas ietērptas tādu populārāko modes namu apavos kā Monique Lhullier un Salvatore Ferragamo, katrā fotogrāfijā mirdzot arī ar rotaslietām no Chopart kolekcijas.

Campari 2013. gada kalendārs, kas iznācis tikai 9999 eksemplāru tirāžā, ierindojas starp pasaules ikoniskajiem kalendāriem un ir paredzēts izplatīšanai Campari fanu un pielūdzēju lokā visā pasaulē. Kalendāru Latvijā no šī dzēriena izplatītāja saņems lojālākie klienti.

Kalendāra veidotāji - «Gruppo Campari» un tās izpilddirektors Bons Kunze-Koncevičs saka: «2013. gada kalendārā mūsu nolūks bija parādīt, cik varens spēks piemīt pārliecībai, ka tu spēj mest izaicinājumu jebkam un atteikties ticēt tādai māņticībai kā saplēsti spoguļi un mistiski melni kaķi. Mūsu misija ir piedāvāt Campari mīļotājiem piesātinātu, baudāmu mirkli, kurā slavēt pašpārliecību un skaitļa 13 maģisko spēku. Penelopes nepārspējamā personība un skaistums apliecina, ka viņa bija nevainojama galvenās varones izvēle šī gada tēmas iemiesošanai.»

Penelope Krūza, būdama 2013. gada Campari kalendāra zvaigzne, komentējot savu dalību tajā, saka: «Es no sirds izbaudīju iespēju kļūt par Campari 2013. gada kalendāra seju un, manuprāt, māņticības tēma ir ļoti intriģējoša un iedvesmojoša. Bija ļoti patīkami strādāt ar tik talantīgu un profesionālu komandu, jo īpaši ar kalendāra fotogrāfu Kristianu Šūleru. Es tik tiešām dievinu viņa darbus. No manis kā no aktrises bieži vien prasa attēlot «neizskaidrojamo» un šī fotosesija nebija izņēmums. Mēs radījām tēlu, kuram bija jāataino spēcīga, pozitīva attieksme, un no sirds jāiejūtas māņticībā un pārliecinoši jākliedē šie mīti. Es ceru, ka cilvēkiem patiks šīs fotogrāfijas tikpat ļoti, cik pozitīvās emocijas mēs ielikām to radīšanā.»

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu