Alpos šaušalīgo slaktiņu paveica slepkava, kas neieredz tūristus (29)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Policijas detektīvi, kas veic britu ģimenes šaušalīgā slaktiņa lietas izmeklēšanu, domā, ka noziegumu paveicis slepkava, kurš neieredz tūristus.

Britu mediji vēstī, ka Francijas izmeklētāji joprojām ir neizpratnē par šī slaktiņa motīviem, tomēr norāda, ka, visticamāk, slepkava ir cilvēks, kas neieredz tūristus.

Franču policisti slaktiņu saista ar kādu slepkavību, kas notika jūlijā, kad 29 gadus vecs tūrists no Beļģijas tika nošauts ar četriem šāvieniem. Nogalinātā bērni – piecus un septiņus gadus veci zēni – spējuši aizbēgt.

Arī al-Hilli ģimene bija devusies tūrisma izbraucienā uz Franciju, kur notika uzbrukums.

Policija norāda – abos noziegumos izmantots analogs ierocis, ko izmantoja Šveices armija pirms Pirmā pasaules kara. Šādi ieroči ir kolekcionāriem.

Franču izmeklētājs Ēriks Mailauds šonedēļ pavēstīja, ka joprojām izmeklēšanā tiek izskatītas vairākas notikušā versijas.

Viņš sacīja: izmeklētāji meklē nelīdzsvarotu cilvēku, kurš ir spējīgs uz «ekstrēmu vardarbību».

«Neapšaubāmi, mēs meklējam cilvēku, kurš ir slepkavojis vairākkārt, kādu, kuram cilvēka dzīvība nav nekādā vērtē,» sacīja izmeklētājs.

Jau ziņots, ka septembra sākumā Francijas Alpos kāda ciema autostāvvietā nošauti četri cilvēki ‒ trīs irākiešu izcelsmes tūristi, kas bija vienas Lielbritānijā dzīvojošas ģimenes locekļi, un vietējais velosipēdists.

Komentāri (29)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu