Pelnrušķīte saderinājusies ar divreiz vecāku vīrieti (108)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

LNT šova «Pelnrušķīte» galvenā titula ieguvējas Kristīnes Teilānes (22) dzīvē pēc uzvaras šovā kaislības «sita augstu vilni». Bulvārpresē varēja sekot līdzi mīlas trīsstūra peripetijām, kur bijusi gan asu vārdu apmaiņa, gan uzbrukumi, gan iesaistīta policija.

Tomēr nu, šķiet, «melnās Kristīnes» (kā viņu iesauca šovā) dzīvē iestājies gaišais periods - viņas pirkstā mirdzot saderināšanās gredzens, vēsta žurnāls «Kas Jauns».

Kristīne ir kopā ar tetovēšanas mākslinieku Agri Krūmkalnu (46) un, kaut arī pāra statuss abiem nav ilgs - viņi kopā esot vien pāris mēnešus - Teilāne jau pamanījusies nonākt saderinātās godā.

Teilāne «Kas Jauns» atklājusi, ka abi esot pazīstami jau sen. Kā nekā arī pati «Pelnrušķīte» nodarbojas ar tetovēšanu un labprāt izrotā arī savu ķermeni. Agris veidojis dažus no Kristīnes tetovējumiem, no kuriem viens vēl esot tapšanas stadijā - pašas Kristīnes portrets līdzās viņas iemīļotā rakstnieka Edgara Alana Po portretam.

Sākumā Kristīnei ar Agri bijušas vien draudzīgas attiecības, tomēr laika gaitā tās pāraugušas romantiskās jūtās.

Agra bildinājums izredzētajai bijis negaidīts pārsteigums, lai gan viņas mīļotais tam gatavojies pietiekami ilgi - speciāli Kristīnei paredzētais gredzens tapis pie juveliera. Krūmkalns bijis visu rūpīgi izplānojis, jo šī viņa dzīvē bijusi pirmā reize, kad viņš lūdzis mīļotās roku.

Sīkākas detaļas par bildinājumu Teilāne žurnālam gan neesot atklājusi.

Jautāta par kāzu datumu, «Pelnrušķīte», mulsi smaidot, atzinusi, ka ar laulībām neplānojot steigties un pagaidām savu saderinātās statusu mainīt nevēloties.

Komentāri (108)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu